-

Algemeen

Man vindt dat hij niet moet helpen met het huishouden en opvoeding! ‘Ik voel me een koning in huis’

JR Minton, een vader van vier kinderen, begrijpt de begrippen “familie”, “verantwoordelijkheid” en “ouderschap” heel goed, maar zijn standpunt over het huishouden en de opvoeding is anders.

In een video die hij met zijn mobiele telefoon heeft opgenomen, deelt hij zijn ongefilterde gedachten: “ik heb niet de intentie om mijn vrouw te helpen of bij te staan.”

“Thuis of met onze kinderen hoef ik haar niet te ondersteunen en een handje te helpen. Dat is niet wat partner-zijn voor mij betekent.”

Zijn uitspraken kunnen als controversieel worden beschouwd, en sommigen zouden hem zelfs als “ouderwets” kunnen bestempelen.

Zijn video heeft echter miljoenen kijkers en duizenden reacties opgeleverd, waarvan de meeste zijn standpunt ondersteunen.

Minton heeft een duidelijke visie op zijn rol in het gezin.

Hij gelooft dat zijn verantwoordelijkheden verder gaan dan simpelweg helpen.

“Het is niet alleen een kwestie van aanwezig zijn of ondersteunen; het gaat veel verder dan dat. In een partnerschap moet iedereen bijdragen.”

“Dit is de reden waarom ik zeg dat ik mijn vrouw niet help: ik draag ook zorg voor de kinderen, kook, maak schoon en doe boodschappen indien nodig,” verklaart Minton, tot verrassing van veel online kijkers.

Met volle overtuiging benadrukt hij: “Een partner-zijn betekent anticiperen en taken en verantwoordelijkheden eerlijk verdelen!”

Hij moedigt anderen aan om hun perspectief te veranderen en volwassen te worden met een andere kijk op relaties.

Zijn punt wordt duidelijk gemaakt door zijn directe benadering: een huwelijk of relatie vereist wederzijdse ondersteuning als gelijken. Wat is jouw mening over deze kwestie?

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder