-

Algemeen

Hartverscheurende mededeling van Jan Keizer over zijn gezondheidssituatie

Jan Keizer, de 74-jarige voormalige zanger van BZN, heeft helaas opnieuw verontrustend nieuws te melden over zijn gezondheid, nadat bij hem in 2016 prostaatk*nker werd vastgesteld.

In een openhartig gesprek met weekblad Weekend vertelt Jan over zijn recente gezondheidsproblemen.

Hij begint met het delen van zijn vreugde na zijn eerdere overwinning op prostaatk*nker.

Nadat zijn prostaat was verwijderd, leek de z!ekte te zijn verdwenen en dat bracht hem veel blijdschap.

Echter, onlangs ontdekte Jan dat zijn PSA-waarde opnieuw was gestegen, ondanks het verwijderen van zijn prostaat.

Hij begreep niet hoe dit kon gebeuren, vooral omdat er eerder tests waren gedaan om te controleren op uitzaaiingen, die negatief waren.

Jan onderging vervolgens medische onderzoeken, maar artsen konden geen oorzaak vinden voor de stijging van zijn PSA-waarde.

Deze onverklaarbare situatie heeft Jan diep verontrust.

Hij realiseert zich dat er ergens iets mis moet zijn, aangezien een stijging van de PSA-waarde doorgaans een indicatie kan zijn van prostaatk*nker of andere gezondheidsproblemen.

Hoewel er op dit moment geen zichtbare tekenen zijn van z!ekte, blijft Jan bezorgd en onzeker over zijn gezondheid.

Hij vreest dat de z!ekte mogelijk nog steeds aanwezig is, maar op een niveau dat nog niet detecteerbaar is.

Dit brengt hem in een moeilijke situatie, en hij hoopt op duidelijkheid en een positieve wending in zijn gezondheidssituatie.

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Lees verder