-

Algemeen

Gordon onder vuur: Ophef over de vermiste hondjes Toto en Rocco!

Gordon staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling vanwege de kwestie rond zijn honden, Toto en Rocco.

Opmerkelijke wending in zaak Gordon: Excuses van een man die beweert dat Gordon onterecht beschuldigd is.

Enkele maanden geleden begon de ophef toen Jan Roos in zijn YouTube-show “Roddelpraat” beweerde dat Gordon zijn Franse bulldogs had achtergelaten in een asiel in Dubai.

Zelfs Roos twijfelde aan het lot van de honden en deze geruchten bereikten snel het management van Gordon, dat vervolgens bevestigde dat de hondjes veilig thuis waren.

Niettemin hebben recente observaties van het YouTube-kanaal RealityFBI nieuwe zorgen doen ontstaan.

Het kanaal merkte op dat het Instagram-account van de honden al maanden niet is bijgewerkt, ondanks hun meer dan 70.000 volgers, en zelfs de profielfoto is verwijderd.

Het kanaal uitte zijn bezorgdheid: “Laten we hopen dat alles goed met ze is.”

Gordon heeft zich enige tijd teruggetrokken van sociale media nadat hij eerder dit jaar zijn Instagram-account verwijderde.

Hoewel hij normaal gesproken binnen enkele weken terugkeert, is hij tot op heden nog steeds afwezig als men op zijn naam zoekt.

Op carrièregebied heeft Gordon een nieuwe wending genomen: hij gaat acteren in de film ‘Yamas!’, die volgend jaar in de bioscopen verschijnt.

Over deze nieuwe rol zei hij eerder bij Shownieuws: “Ik speel onder andere met Sam Kroon, die speelt dan mijn zoon en ik ben zijn vader.”

Terwijl zijn fans uitkijken naar zijn filmdebuut, blijven de zorgen over het welzijn van zijn honden een punt van discussie.
Gordon

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder