-

Algemeen

Zó ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders, die op 22 november 60 jaar oud werd, behaalde de meeste stemmen bij de Tweedekamerverkiezingen.

Zijn politieke loopbaan was niet altijd gemakkelijk voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij al meer dan 30 jaar getrouwd is.
Geert Wilders

Het echtpaar ontmoette elkaar in Den Haag, waar Krisztina, een Hongaarse diplomate, werkte. In 1992, twee jaar na hun ontmoeting, traden ze in het huwelijk in Boedapest.
Geert Wilders

Dit betekent dat ze nu al 31 jaar samen zijn. Geert herinnert zich de trouwdag goed, met temperaturen van 41 graden Celsius: “Sommige mensen hadden moeite met de hitte, maar voor mij kon het niet warm genoeg zijn,” merkte hij op.
Geert Wilders

Geert Wilders is getrouwd met een Turkse vrouw. Dat zegt zijn broer, Paul Wilders, op Twitter.

Paul Wilders is de grotere broer van de PVV-leider. Hij uit stevige kritiek op een uitspraak van Geert Wilders over immigranten.

Geert wil namelijk dat sociale huurwoningen niet naar immigranten gaan, maar naar ‘Nederlanders’.
Geert Wilders

Broer Paul hekelde zo’n uitspraak en gaf aan dat de familie Wilders bestaat uit immigranten. Zo komt de familienaam Wilders uit Duitsland en oma uit Indonesië.
Geert Wilders

Verder geeft hij aan dat Geert’s echtgenote komt uit Hongarije en Turkse roots heeft. “Wij zijn allemaal immigranten,” aldus broer Wilders.
Geert Wilders

Al ongeveer vijftien jaar wordt Geert Wilders dag en nacht beveiligd. Hij heeft zelfs geen sleutel voor zijn eigen voordeur; deze wordt consistent geopend door een beveiliger.

Pas nadat het hele huis grondig is gecontroleerd, mag Geert naar binnen. Hierdoor zijn ze zelden echt alleen, maar volgens de politicus gaat zijn vrouw er goed mee om.

Hij zegt: “Ze moet wel ongelooflijk veel van me houden. Anders was ze ruim twaalf jaar geleden al vertrokken.” Hij beschrijft haar als een zeer lieve, maar ook zeer sterke vrouw.

Geert Wilders heeft te maken gehad met talloze d00dsbedreigingen gedurende zijn politieke carrière.
Geert Wilders

Hij schreef erover in zijn boek “Zo gek is het geworden,” waarin hij alle aanpassingen in zijn persoonlijke leven vanwege zijn politieke werk beschrijft.
Geert Wilders

Na zeventien jaar zegt hij eraan gewend te zijn geraakt, maar voor zijn vrouw is het anders. Hun leven vereist zorgvuldige planning en momenten van alleen zijn zijn zeldzaam.

Het echtpaar koos ervoor om geen kinderen te krijgen omdat ze zich beiden wilden concentreren op hun carrières.

Volgens de leider van de PVV is dit achteraf gezien een verstandige keuze gebleken. Hij merkt op: “Als we nu kinderen hadden gehad!

Ze zouden geen normaal leven hebben gehad, omringd door al die beveiliging. Het zou afschuwelijk voor hen zijn geweest.”

Hoewel Krisztina enkele jaren aan Geerts zijde verscheen op Prinsjesdag, is ze sinds 2018 niet meer samen met hem gefotografeerd.

Als je benieuwd bent naar Geert Wilders als kind, kun je een kijkje nemen in zijn fotoalbum, waarin hij zegt: “Ik was de jongste, de meest verwende, en verreweg de lastigste!”

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder