-

Algemeen

Elsa laat zich nemen in het vliegtuig, maar wordt verrast wanneer een steward de deur opent.

Passagiers aan boord van een EasyJet-vlucht van London Luton naar Ibiza werden getrakteerd op een onvergetelijke ervaring toen zich een opmerkelijk tafereel afspeelde in het vliegtuigtoilet.

Het bleek al snel een reis om nooit te vergeten te worden.

Verrassende Vliegtuigtoiletscène

Voor de meeste mensen is vliegen een tamelijk alledaagse aangelegenheid, verre van opwindend. Maar soms zijn er momenten die de reis een onverwachte wending geven, dankzij een paar avontuurlijke zielen.

In een video gedeeld door Any Stokes wordt vastgelegd hoe een stel passagiers op heterdaad wordt betrapt terwijl ze zich in het vliegtuigtoilet aan een uitdagende bezigheid overgeven.

Een bemanningslid van de cabine besluit vriendelijk genoeg te zijn om de deur te openen, en voordat hij dat doet, lijkt hij de medepassagiers enigszins voor te bereiden op wat ze te wachten staat.

Het Onthullende Moment

Wanneer de deur eindelijk opengaat, kunnen alle aanwezigen in het vliegtuig getuige zijn van een opmerkelijk tafereel: een man staat achter een gebukte vrouw, beiden met hun broek op hun knieën.

De reactie van de passagiers is zonder twijfel buitenissig. Ze beginnen collectief te juichen, terwijl het betreffende koppel zich duidelijk ongemakkelijk voelt.

In een poging hun laatste restje privacy te behouden, probeert de man snel de deur te sluiten.

In de video horen we een vrouw uitroepen: “OH MY F***ING GOD!”, waarna ze aan haar medepassagier vraagt of alles is vastgelegd.

Het antwoord luidt: “Ja, ik heb zelfs hun achterkanten op beeld, hahaha!”

Viral Sensatie

Op het moment van schrijven heeft de video meer dan vijf miljoen weergaven op Twitter behaald. De reacties zijn ronduit hilarisch, zoals je zou verwachten.

Het meisje dat voorovergebogen staat, blijkt ‘Elsa’ Thora te heten, een 21-jarige die zich nu ongewild in het middelpunt van internetroem bevindt.

Volgens Elsa was er niets “bijzonders” aan wat ze met haar vriend in het toilet aan het doen waren.

 

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder