-

Algemeen

Elsa laat zich nemen in het vliegtuig, maar wordt verrast wanneer een steward de deur opent.

Passagiers aan boord van een EasyJet-vlucht van London Luton naar Ibiza werden getrakteerd op een onvergetelijke ervaring toen zich een opmerkelijk tafereel afspeelde in het vliegtuigtoilet.

Het bleek al snel een reis om nooit te vergeten te worden.

Verrassende Vliegtuigtoiletscène

Voor de meeste mensen is vliegen een tamelijk alledaagse aangelegenheid, verre van opwindend. Maar soms zijn er momenten die de reis een onverwachte wending geven, dankzij een paar avontuurlijke zielen.

In een video gedeeld door Any Stokes wordt vastgelegd hoe een stel passagiers op heterdaad wordt betrapt terwijl ze zich in het vliegtuigtoilet aan een uitdagende bezigheid overgeven.

Een bemanningslid van de cabine besluit vriendelijk genoeg te zijn om de deur te openen, en voordat hij dat doet, lijkt hij de medepassagiers enigszins voor te bereiden op wat ze te wachten staat.

Het Onthullende Moment

Wanneer de deur eindelijk opengaat, kunnen alle aanwezigen in het vliegtuig getuige zijn van een opmerkelijk tafereel: een man staat achter een gebukte vrouw, beiden met hun broek op hun knieën.

De reactie van de passagiers is zonder twijfel buitenissig. Ze beginnen collectief te juichen, terwijl het betreffende koppel zich duidelijk ongemakkelijk voelt.

In een poging hun laatste restje privacy te behouden, probeert de man snel de deur te sluiten.

In de video horen we een vrouw uitroepen: “OH MY F***ING GOD!”, waarna ze aan haar medepassagier vraagt of alles is vastgelegd.

Het antwoord luidt: “Ja, ik heb zelfs hun achterkanten op beeld, hahaha!”

Viral Sensatie

Op het moment van schrijven heeft de video meer dan vijf miljoen weergaven op Twitter behaald. De reacties zijn ronduit hilarisch, zoals je zou verwachten.

Het meisje dat voorovergebogen staat, blijkt ‘Elsa’ Thora te heten, een 21-jarige die zich nu ongewild in het middelpunt van internetroem bevindt.

Volgens Elsa was er niets “bijzonders” aan wat ze met haar vriend in het toilet aan het doen waren.

 

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder