-

Algemeen

Ondanks het feit dat ze niet ziek is, heeft Elien (24) plannen om binnenkort uit het leven te stappen

Elien Vervaet, een 24-jarige vrouw uit Lokeren, België, heeft aangekondigd dat ze binnenkort uit het leven stapt. Ze heeft groen licht gekregen om naar het hiernamaals te gaan. Maar wat drijft haar tot deze beslissing?

In een interview met Het Nieuwsblad vertelt Elien dat ze al een datum heeft gepland. Eén datum is bedoeld om een einde aan haar leven te maken, en de andere datum is wanneer ze begr*ven zal worden.

Helaas gaat het niet goed met Elien. Ze l!jdt al zes jaar aan een zware depr*ssie die begon na een mislukt toelatingsexamen voor de opleiding drama. “Het examen was te hoog gegrepen voor mij. Ik was erg ongelukkig”, aldus Elien.

Haar vader, Dirk, vertelt: “Niemand kon eigenlijk zeggen wat er met haar aan de hand was. Ze heeft er alles aan gedaan.”

Dirk, die binnenkort zijn jonge dochter zal verliezen, heeft tot op zekere hoogte vrede met de situatie. “Na zes jaar moeten we erkennen dat er geen alternatief meer is.”

Elien kon onlangs nog genieten van een concert van Bazart in Amsterdam met haar ouders. “Even de focus op muziek. Dat was heel fijn.”

Ze kan dus nog wel momenten van plezier ervaren, zij het niet op een diepgaande manier. Fotografie, waar ze zich veel mee bezighoudt, voelt meer als een verplichting dan als een passie.

Ze uit haar teleurstelling over het feit dat het haar niet lukt om echt te genieten en dat ze niet weet waarom dat zo is.

Elien krijgt veel kritiek op haar beslissing om uit het leven te stappen. Mensen zeggen tegen haar dat ze nog jong is en dat het allemaal wel over zal gaan, dat ze nog nee kan zeggen.

“Daar ben ik inmiddels wel klaar mee. Ik voel me wel schuldig tegenover de mensen die ik achterlaat. Maar alles is een opgave en ik heb alles geprobeerd.”

Ze somt op wat ze allemaal heeft geprobeerd, zoals elektr0sh0cks, esketamine en paardentherapie. Ze heeft maar liefst vijftien psych!aters en psych0logen gezien.

Ze is altijd moe en slaapt veel, van 20.00 uur ’s avonds tot 10.00 uur ’s ochtends. Ze is dankbaar dat ze dagtherapie volgt, omdat ze anders de hele dag zou piekeren.

Nu Elien groen licht heeft gekregen om een einde aan haar leven te maken, ervaart ze enige rust. Haar huis*rts wilde geen goedkeuring geven omdat hij vindt dat ze te jong is.

Gelukkig hebben twee psych!aters en een arts wel goedkeuring gegeven. Sindsdien neemt Elien afscheid van veel mensen. Hoewel dit een vreemde gedachte is, schrikt het haar niet af. Ze verlangt naar rust, een rust die geen enkele pil haar kan geven.

Ondanks haar situatie heeft Elien haar opleiding journalistiek voltooid en als nalatenschap een podcast gemaakt waarin ze praat over haar keuze voor euth*nasie.

Wanneer haar datum aanbreekt, hoopt Elien dat het daarna echt voorbij is. Ze gelooft niet in het hiernamaals en hoopt dat er niets meer komt.

Haar besluit om dit leven te beëindigen, komt voort uit het feit dat ze niet langer kan volhouden. Ze benadrukt dat niemand verdrietig hoeft te zijn om haar keuze.

Algemeen

Sylvie Meis vergroot haar voorgevel enorm en laat ze meteen zien

Sylvie Meis staat opnieuw in de schijnwerpers, nog maar zes dagen geleden was ze het onderwerp van gesprek, maar de spotlights lijken haar altijd te vinden.

De voormalige partner van Rafael van der Vaart is nu op zoek naar ware liefde, nadat ze recentelijk werd gedumpt door Wim Beelen, een bekende in de afvalindustrie.

Sylvie staat bekend als een echte mannenmagneet, wat op zichzelf geen probleem is, behalve als je hoofdzakelijk rijke mannen zoekt.

Hoewel Sylvie zelf ook niet hoeft te klagen over haar bankrekening, lijkt het erop dat haar hoge eisen haar niet helpen om een langdurige relatie te vinden.

Het feit dat Sylvie graag in de schijnwerpers staat en geniet van aandacht kan ook een rol spelen in haar relaties. Naast haar verschijning op rode lopers deelt ze regelmatig gewaagde foto’s op Instagram.

Dit was blijkbaar niet aantrekkelijk voor de nuchtere Wim Beelen, die liever buiten de spotlights bleef en zichzelf wilde blijven.
Sylvie Meis

Nu lijkt Sylvie opnieuw op zoek te zijn naar liefde, en ze heeft ook wat cosmetische veranderingen ondergaan.

Volgens experts heeft ze onlangs een b0rstvergroting ondergaan, aangezien haar b0rsten er nu anders uitzien dan voorheen.

Een cosmetisch arts merkte op dat de contouren van haar b0rsten suggereren dat ze implantaten heeft, gezien de niet-vloeiende overgang naar haar borstbeen.

Natuurlijk heeft Sylvie haar nieuwe look niet onopgemerkt gelaten op sociale media. Ze deelde zelfs een video waarin ze haar nieuwe uiterlijk liet zien. Eerder deelde ze ook al beelden van haar cameltoe en achterwerk, wat haar volgers niet onopgemerkt voorbijging.

Het leven van Sylvie Meis lijkt altijd vol intriges en glamour te zijn, en haar zoektocht naar liefde blijft de media bezighouden.

Hoewel ze misschien op zoek is naar de ware liefde, blijft ze ook genieten van de aandacht en het leven in de spotlights.
Sylvie Meis

Sylvie’s zoektocht naar liefde en haar leven in de schijnwerpers hebben altijd voor veel interesse gezorgd bij zowel haar fans als de media.

Haar relaties en cosmetische ingrepen blijven onderwerp van gesprek en worden nauwlettend gevolgd door haar volgers.
Sylvie Meis

Het is duidelijk dat Sylvie, ondanks haar succes en bekendheid, net als ieder ander op zoek is naar liefde en geluk.

Haar openheid op sociale media en haar bereidheid om haar leven met haar volgers te delen, geeft een inkijkje in haar persoonlijke reis en strubbelingen.
Sylvie Meis

Hoewel haar liefdesleven misschien niet altijd over rozen gaat, blijft Sylvie haar best doen om de juiste persoon te vinden.
Sylvie Meis

Haar avonturen in de liefde zullen ongetwijfeld blijven boeien en inspireren, terwijl ze haar weg zoekt naar geluk en vervulling, zowel in de liefde als in haar carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder