-

Nieuwste

‘Een DNA-test onthulde de 22-jarige affaire van mijn man met mijn moeder’

Een vrouw is begonnen met therapie nadat ze tot haar grote verdriet ontdekte dat haar man gedurende meer dan twee decennia een geheime affaire had met haar moeder, en zelfs haar tweelingbroers had verwekt.

De onthulling van deze schokkende waarheid veroorzaakte intense emotionele pijn bij de vrouw, die nu hulp zoekt om met de gevolgen om te gaan.

Op Reddit deelde de 40-jarige vrouw haar hartverscheurende verhaal en beschreef hoe haar vertrouwen in mannen volledig was geschonden.

Ze legde uit dat ze haar man had leren kennen toen ze beiden 15 jaar oud waren en dat ze op 17-jarige leeftijd zwanger raakte, wat leidde tot hun huwelijk.

Samen vestigden ze zich op de boerderij van haar 0verleden grootvader, naast het huis van haar ouders, waar ze meerdere kinderen kregen en hun huwelijk als ‘goed’ beschouwden.

Het leven van de vrouw stortte echter volledig in toen ze terugkeerde van een reis en haar man en moeder betrapte in haar slaapkamer.

Dit vreselijke moment werd nog verwarrender doordat haar oudste dochter ook thuis was, zich klaar makend voor een feestje.

Toen de vrouw ontdekte dat haar man en moeder gedurende hun hele huwelijk minstens één keer per maand onbeschermde s*ks hadden gehad, kon ze deze schokkende waarheid niet langer voor zichzelf houden.

Ze vertelde alles aan haar vader, wat een moeilijke confrontatie met haar moeder tot gevolg had. Haar vader zette haar moeder het huis uit, en nu woont ze bij haar 38-jarige zus.

Voordat er verdere stappen werden genomen met betrekking tot het huwelijk, eiste de vader van de vrouw een DNA-test voor de drie jongste jongens.

Hieruit bleek dat haar man de biologische vader van de tweeling was. De vrouw heeft haar man uit huis gezet, en hij woont nu bij zijn ouders.

Ze en haar vader hebben besloten om geen contact meer te hebben met haar moeder en haar man, en zijn van plan hun huis te verkopen om elders een grotere woning te kopen.

Omdat het huis nog steeds op naam van haar vader stond, zullen haar man en moeder geen geld ontvangen van de verkoop, omdat geërfde bezittingen niet verdeeld mogen worden bij scheidingen.

De vrouw voelt zich nu extreem bitter en boos, vooral jegens haar moeder, vanwege haar hypocrisie in het verleden.

Ze realiseert zich ook dat haar man haar en haar moeder binnen enkele dagen van elkaar zwanger had gemaakt, wat haar gevoelens van woede en afschuw versterkt.

Ze beschouwt het als ziekelijk dat haar moeder haar kinderen verwekte met dezelfde man die haar eigen dochter zwanger maakte.

Deze onthulling heeft diepe emotionele littekens achtergelaten bij de vrouw en haar familie, en ze zoekt nu professionele hulp om met deze traumatische gebeurtenis om te gaan.

Het is een buitengewoon pijnlijke situatie waarbij ze haar best zal moeten doen om te genezen en haar leven opnieuw op te bouwen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder