-

Economie

Doorbraak van René Le Blanc in Duitsland leidt tot vertrek uit Nederland voor altijd!

René le Blanc

René Le Blanc staat natuurlijk bekend als een Nederlandse superster in het hoogste segment. Hij verwierf oorspronkelijk bekendheid door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘Ik geloof in mij’.

Wat René kenmerkt, is zijn onwankelbare geloof in zichzelf. Het is al geruime tijd bekend dat René grotere ambities koestert dan alleen maar Nederland te veroveren.

Hij heeft zijn zinnen namelijk ook gezet op Duitsland, zoals tal van andere Nederlandse artiesten in het verleden hebben gedaan.

Of hij daarin zal slagen, is uiteraard nog de vraag, maar volgens René zijn de eerste tekenen veelbelovend.

Zijn eerste Duitse single heeft namelijk al een plaatsje veroverd in de Duitse hitlijsten, en René heeft onlangs een telefoontje ontvangen van George Thé, gitarist van de George Baker Selection.

Thé heeft eerder samengewerkt met Jan Smit en is nu bereid om René te ondersteunen bij zijn doorbraak in Duitsland.

René Le Blanc zet koers naar Duitsland om zijn dromen waar te maken!

Hoewel René’s grote doorbraak in Duitsland nog even op zich zal laten wachten, heeft hij al een gedegen plan voor de komende drie jaar opgesteld, inclusief het uitbrengen van drie Duitstalige nummers.

René heeft er alle vertrouwen in: “Gelukkig heb ik nog geen klachten gehad over mijn Duitse uitspraak, want dat is cruciaal en daar let ik zelf ook scherp op.
René le Blanc

Deze man, met zijn stijlvol geföhnde haar, gaat met volle overtuiging naar Duitsland, waar een ambitieus plan klaarligt.

Als ik in het rijtje kan komen te staan met Rudi Carrell, Linda de Mol, Frans Bauer, Jan Smit en Chantal Janzen, dan ben ik een tevreden man.

De eerste signalen zijn in ieder geval positief.” Niemand gelooft zo sterk in het succes als René zelf, die overigens ook een knappe dame heeft weten te strikken voor zijn nieuwe videoclip.
René le Blanc

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder