-

Algemeen

Man koopt appartement op cruiseschip: ‘Goedkoper dan thuis en ik kan de wereld rond reizen’

Een man uit San Diego heeft misschien wel de ultieme manier gevonden om optimaal van het leven te genieten.

Austin Wells heeft het land verruild voor water door een appartement te kopen op een cruiseschip, en hij beweert dat het goedkoper is dan een traditioneel huis.

Met het geld dat hij bespaart, kan hij volgens eigen zeggen een betere levenskwaliteit genieten.

Van lekker eten en nog mooiere uitzichten tot op afstand werken en meer vrije tijd, deze man lijkt het allemaal te hebben.

Je volgende reisbestemming kiezen is zeker spannender dan beslissen welke smaak Walkers chips je bij je lunch kiest.

In gesprek met CNBC onthulde Wells dat hij $300.000 (ongeveer €238.000) heeft uitgegeven voor een 12-jarige huurovereenkomst voor een studio-appartement aan boord van de MV Narrative.

Het schip wordt momenteel nog gebouwd in Kroatië en zal naar verwachting pas in 2025 uitvaren.

Het enorme cruiseschip biedt maar liefst 500 privéruimtes en appartementen, waarbij de kamer van Wells 237 vierkante voet beslaat en is voorzien van een bureau, doucheruimte, pantry en opklapbed.

Mensen zoals Wells die fulltime aan boord wonen, krijgen niet alleen toegang tot een privé sportschool en boerenmarkt, maar ook tot medische diensten, 24-uurs roomservice en privékeukens.

Daarnaast beschikt het schip over 20 restaurants en bars, een school, bibliotheek, bank, bioscoop en zwembad.

De 28-jarige Wells deelde: “Het meest opwindende voor mij is dat ik mijn dagelijkse routine niet hoef te onderbreken om de wereld te zien.

“Mijn werktijden zullen verschuiven naar de avonden, nachten en vroege ochtenden, maar dat geeft me wel de kans om een stad te zien van de middag tot de namiddag.”

Hij voegde toe: “Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat het zelfs mogelijk is om een standaard baan te hebben en te overwegen te werken en te wonen vanuit een drijvend appartementencomplex.”

Wells zei ook dat hij hoopt veel vrienden aan boord te maken, aangezien hij ‘de wereld rondreist met hen’.

Volgens The Sun kost een flat in San Diego ongeveer $2.500 (ongeveer €1.980) per maand, terwijl Wells’ kamer op de MV Narrative hem ongeveer $2.000 (ongeveer €1.587) per maand zal kosten.

Het medium merkt op dat Alister Punton en Shannon Lee, de bazen van het luxe residentiële scheepvaartmerk Storyline, MV Narrative bedachten omdat ze ‘betaalbaardere appartementen voor het leven op zee wilden aanbieden’.

Rond de 1.000 bewoners zullen MV Narrative hun thuis noemen wanneer het schip over een paar jaar uitvaart, en er zullen 11 verschillende soorten woningen aan boord zijn.

Algemeen

52-jarige model laat zien hoe ze eruit ziet in een badpak

In een tijdperk waarin de perceptie van schoonheid voortdurend verandert en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, staat Allegra Cole centraal in een discussie over de grenzen van esthetische aanpassingen.

Met haar 52 jaar heeft Allegra een reis doorgemaakt van conventionele schoonheid naar een extreem geïndividualiseerde visie hierop.

Haar verhaal biedt een unieke inkijk in de dynamiek van schoonheidsidealen en de persoonlijke en sociale implicaties daarvan.

Model

Allegra begon haar carrière in de modellenwereld op 30-jarige leeftijd, een fase die het begin markeerde van een diepgaande transformatie, zowel fysiek als professioneel.

Oorspronkelijk had ze een uiterlijk dat velen als conventioneel mooi beschouwden, maar zij begon aan een zoektocht naar een unieke vorm van schoonheid die haar onderscheidde in een competitieve industrie.

Deze transformatie was niet alleen een persoonlijke keuze, maar ook een statement in een branche die vaak wordt bekritiseerd om zijn rigide en smalle schoonheidsnormen.

Chirurgie

De beslissing van Allegra om meerdere plastische chirurgieprocedures te ondergaan en haar lichaam drastisch te veranderen, weerspiegelt haar provocatieve kijk op wat schoonheid kan betekenen.

Haar keuzes hebben geleid tot een lichaam dat zij als perfect beschouwt, hoewel het vaak wordt gezien als een extreme afwijking van conventionele normen.

Deze keuzes dwingen ons na te denken over onze collectieve normen over schoonheid en de mate waarin individuen hun lichaam mogen aanpassen in de zoektocht naar zelfexpressie en tevredenheid.

Strijd

De ingrijpende fysieke veranderingen van Allegra hadden een diepgaande impact op haar persoonlijke relaties, vooral op haar huwelijk.

De weigering van haar echtgenoot om haar esthetische keuzes te accepteren na meer dan twee decennia samen, leidde uiteindelijk tot een scheiding.

Dit aspect van haar leven belicht de vaak over het hoofd geziene emotionele en relationele kosten van extreme schoonheidsingrepen. Het stelt ook vragen over de compromissen en grenzen binnen persoonlijke relaties en het belang van ondersteuning en begrip van dierbaren.

Kritiek

Op sociale media heeft Allegra een platform gevonden waar ze zowel steun als kritiek ontvangt. Haar volgers variëren van diehard fans die haar keuzes vieren tot critici die haar beslissingen in twijfel trekken.

Deze interacties benadrukken de rol van sociale media als een moderne arena voor het debatteren en vormgeven van schoonheidsnormen. Ze bieden een venster op hoe publieke figuren zoals Allegra de percepties van schoonheid kunnen beïnvloeden en tegelijkertijd de grenzen van acceptatie kunnen testen.

Reflectie

Allegra Cole’s verhaal werpt licht op de complexiteit van persoonlijke en publieke percepties van schoonheid in onze hedendaagse cultuur.

Haar ervaringen dagen ons uit om na te denken over de vrijheid van individuele expressie tegenover sociale acceptatie en de impact van esthetische keuzes op persoonlijk welzijn en sociale relaties.

Belangrijkste punten van het artikel

  • De Keuze van Persoonlijke Schoonheid: Allegra’s keuzes benadrukken de autonomie van het individu in het definiëren van persoonlijke schoonheid.
  • Impact op Relaties: De invloed van esthetische keuzes op intieme relaties belicht de noodzaak van ondersteuning en acceptatie binnen persoonlijke verbintenissen.
  • Rol van Sociale Media: Sociale media spelen een cruciale rol in het vormgeven van en reageren op hedendaagse schoonheidsnormen, en fungeren als zowel een steunpunt als een platform voor kritiek.
  • Culturele Normen en Waarden: Allegra’s verhaal nodigt uit tot een bredere discussie over culturele schoonheidsstandaarden en de spanning tussen individuele vrijheid en maatschappelijke verwachtingen.

Conclusie

Allegra Cole’s benadering van schoonheid biedt een diepgaand inzicht in de persoonlijke en maatschappelijke dynamiek van esthetische keuzes.

Haar verhaal onderstreept de complexiteit van schoonheid in de moderne tijd en roept op tot een bredere acceptatie van diverse schoonheidsidealen.

Allegra’s reis van conventionele naar geïndividualiseerde schoonheid toont niet alleen haar persoonlijke moed, maar ook de voortdurende evolutie van wat schoonheid betekent in onze samenleving.

Terwijl ze kritiek en steun ontvangt, blijft haar verhaal een krachtige reminder van de autonomie en vrijheid die ieder individu heeft om hun eigen pad te kiezen in de zoektocht naar zelfexpressie en tevredenheid.

Lees verder