-

Algemeen

Baudet opgenomen in ziekenhuis na aanval, ‘het lijkt goed te komen’

Forum voor Democratie (FvD) lijsttrekker Thierry Baudet is opnieuw het doelwit geweest van een aanval. Volgens de partij is Baudet momenteel in een ziekenhuis in Groningen. FvD verklaart: ‘Het ziet ernaar uit dat het goed afloopt’.

Details over de locatie, het tijdstip of het voorwerp van de aanval zijn nog onbekend. De partij was niet beschikbaar voor commentaar. Op X circuleren video’s waarop te zien is dat Baudet in een café wordt geslagen, mogelijk met een fles. Hij zou die avond aanwezig zijn op een evenement in Zwolle, maar het is onzeker of dit doorgaat.

Eerder in oktober werd Baudet aangevallen met een paraplu toen hij in Gent, België, een toespraak hield. Toen hij het gebouw betrad, werd hij aangevallen door een 33-jarige Oekraïner die hem met een opgevouwen oranje paraplu op het hoofd sloeg. Baudet liep hierdoor een lichte hersenschudding op.

Op X uiten politici hun afkeur over het geweld tegen Baudet. Caroline van der Plas omschrijft de aanval als ‘walgelijk’ en ‘laf’. Pieter Omtzigt beschouwt de aanval als ‘onacceptabel’. “Dit is een zware klap voor de democratie. Het lijkt alsof we niets geleerd hebben van 2002 en Pim Fortuyn,” zegt hij.

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder