-

Algemeen

André Hazes en Monique Westenberg onthullen groot nieuws: “Een kleine onderweg!”

André Hazes en Monique Westenberg bevinden zich momenteel in een gelukkige fase van hun leven.

Na een succesvol concert in Ahoy voelen ze dat de tijd rijp is om ander geweldig nieuws te delen: het gezin staat op het punt om een nieuw lid te verwelkomen!

Het liefdesverhaal van Monique en André heeft de afgelopen tien jaar verschillende hoogte- en dieptepunten gekend.

Vooral diepe dalen, waarbij de bijna 50-jarige Westenberg aanzienlijke moeilijkheden heeft moeten overwinnen.

Ze werd herhaaldelijk aan de kant gezet, met als meest pijnlijke moment het verlies van een kind na een miskraam. Het waren zware tijden voor haar.

Desondanks hebben André en Monique hun weg naar elkaar weer gevonden.

Onlangs gaf de zanger een groots concert in Ahoy, waar veel speculatie was over een mogelijke huwelijksaanzoek aan Monique.

Hoewel dat niet gebeurde, was het concert een groot succes, ondanks kritiek van Yvonne Coldeweijer over de keuze van liedjes.

Na het concert keerde André terug naar huis en vertelde hij aan RTL Boulevard over zijn veranderde levensstijl.
André Hazes

Hij merkte op dat hij vroeger na een optreden zou gaan feesten, maar nu had hij een goede reden om naar huis te gaan: zijn nieuwe huisdier, Robbie, zou de volgende dag arriveren vanuit Bonaire.

Het nieuws van gezinsuitbreiding heeft André erg veranderd, en hij grapt dat er weinig rock & roll meer in zijn leven zit.

Het nieuwe gezinslid, Robbie, wordt met veel liefde verwacht.

Kortom, André Hazes en Monique Westenberg zijn in een blije periode van hun leven en kijken uit naar de komst van een nieuw gezinslid.

Ze delen hun geluk met hun fans en de wereld, wat een mooie nieuwe stap is in hun relatie.

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Lees verder