-

Economie

Vader dwingt zoontjes om het met stiefmoeder te doen en hij filmt alles

Dat je nooit weet wat er zich achter de voordeur van je buurman afspeelt, bleek tijdens een zitting in een z*denzaak die afgelopen donderdag plaatsvond in de r*chtbank in Den Haag.

Wachten:
De zaak draait om een ​​34-jarige stiefmoeder die een relatie had met haar twee stiefkinderen van 13 en 15 jaar oud, terwijl de vader het allemaal op camera vastlegde.

De werkelijkheid is soms een stuk gekker dan je denkt. Maar de zaak werd donderdag behandeld voor de r*chtbank in Den Haag.

Aanmoediging
Het echtpaar uit Roelofarendsveen had veel uit te leggen. Het feit dat de vrouw de jongens s*ksueel m!sbruikte was op zijn zachtst gezegd merkwaardig.

Maar het feit dat de vader zijn kinderen aanmoedigde om s*ks te hebben met zijn geliefde maakte de situatie nog erger en weerzinwekkender.

Ook zouden de acties op camera zijn vastgelegd. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de m!nderjarige jongens waren aangemoedigd door hun vader.

Ze moeten hun schoonmoeder overal aanraken, terwijl de vrouw op haar beurt de handeling uitvoert. Het is duidelijk waar het precies om gaat.

Lage b0ete
Aankl*gers eisten 240 uur taakstr*f en zes maanden gev*ngenisstraf, waarvan 5,5 maanden voorwaardelijk. Dit betekent een halve maand zitten.

De r*chtbank heeft de bewezen feiten vastgesteld en de noodzakelijke straf opgelegd.

Deze twee mannen hoeven echter niet meer de gev*ngenis in, omdat zij tijdens hun detentie de onvoorwaardelijke gev*ngenisstraf hebben uitgezeten.

Op verzoek van de verdediging vond de zaak achter gesloten deuren plaats.

De controverse concentreerde zich op de jeugd van de twee betrokken jongens. De rechters waren het daarmee eens.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder