-

Economie

Raven van Dorst is zwanger! Presentator poseert met babybuik en volgers gaan los!

Raven van Dorst, voorheen bekend als Ryanne, heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt sinds hun bekendheid door hun relatie met Christina Curry, dochter van Patricia Paay, en hun deelname aan het televisieprogramma Boerderij van Dorst.

Naast hun televisiewerk stond Raven bekend als de frontman en gitarist van de band DOOL.

Van Dorst werd geboren met hermafroditisme en onderging kort na de geboorte een operatie om uiterlijke mannelijke geslachtskenmerken te verwijderen.
Raven van Dorst

Op 5 mei 2021 besloot Raven hun naam te veranderen naar Raven, en ze identificeren zich als genderneutraal, wat betekent dat ze liever niet als ‘hij’ of ‘zij’ worden aangesproken.

Onlangs zorgde Raven voor opschudding op het internet door een foto te delen waarop ze te zien is in een bh, met ontblote ronde buik en een kapsel in de stijl van Amy Winehouse.

Deze foto ging viraal, en velen speculeerden dat Raven zwanger was, wat niemand had verwacht.

Echter, de ‘zwangere’ buik bleek gewoon een prothese te zijn, en Raven voegde eraan toe: “Happy Halloween,” om aan te geven dat het om een kostuum ging.
Raven van Dorst

De reacties van hun volgers waren enthousiast, waarbij sommigen opmerkten dat het hen goed stond en anderen droomden van Raven als ouder.

Hoewel Raven op dit moment niet zwanger is, is het altijd mogelijk dat dit in de toekomst verandert. Voor zover bekend is Raven momenteel vrijgezel.

Raven van Dorst heeft de aandacht getrokken met hun unieke en opvallende uiterlijk en persoonlijkheid.

Ze staan bekend om hun openheid over genderidentiteit en s*ksualiteit, en ze gebruiken hun platform om belangrijke gesprekken aan te gaan over deze onderwerpen.
Raven van Dorst

Hoewel de recente foto met de ‘zwangere’ buik voor opschudding zorgde, is het duidelijk dat Raven van Dorst niet terugschrikt voor controverse en graag mensen aan het denken zet.

Hun Instagram-account staat vol met creatieve en expressieve foto’s en berichten die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Het is duidelijk dat Raven van Dorst een unieke en inspirerende figuur is die op verschillende manieren de aandacht blijft trekken.

Of het nu gaat om hun muzikale carrière, hun televisiewerk of hun openheid over genderkwesties, Raven blijft een belangrijk figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie en daarbuiten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder