-

Nieuwste

Onmogelijke liefde: 21-jarige studente valt voor 48-jarige leraar, maar ouders keuren het af!

Een studente, Jana Leonhardt, is verliefd geworden op een man die 27 jaar ouder is nadat ze elkaar online ontmoetten en een sterke band ontwikkelden door hun gedeelde interesse in filosofie.

Op een dag ontdekte de 21-jarige Jana het YouTube-kanaal van Peter Heinrich, een 48-jarige filosofieleraar, en begon zijn video’s te bekijken.

Tot haar eigen verrassing voelde ze al snel een sterke aantrekkingskracht tot hem en besloot ze hem een e-mail te sturen.

In haar e-mail deelde ze iets over zichzelf en legde ze uit dat ze graag met hem wilde praten over filosofie.

Na de eerste e-mailwisseling begonnen Jana en Peter drie maanden lang berichten uit te wisselen voordat ze overschakelden naar FaceTime, waar ze urenlang met elkaar praatten.

Uiteindelijk besloten ze elkaar persoonlijk te ontmoeten, waarvoor Peter bijna 400 kilometer reed vanuit zijn huis in Frankfurt, Duitsland, om Jana in december 2017 te zien.

Jana werd meteen verliefd, maar Peter had aanvankelijk twijfels vanwege het grote leeftijdsverschil.

Na twee jaar casual daten kon hij zijn gevoelens echter niet langer onderdrukken en vroeg hij Jana om zijn vriendin te worden.

Hoewel hun ouders en vrienden aanvankelijk de relatie niet steunden, hebben ze geleidelijk aan leren accepteren dat de liefde tussen Jana en Peter geen grenzen kent.

Jana geeft toe dat ze in eerste instantie nooit had gedacht dat ze een relatie zou hebben met een veel oudere man, vooral niet toen ze 18 jaar oud was en zich vooral op haar opleiding wilde concentreren.

Hun relatie begon als een vriendschap gebaseerd op gedeelde interesses in filosofie, maar groeide al snel uit tot een diepere romantische band.

Ondanks de uitdagingen van het leeftijdsverschil en de afwijzing van sommige familieleden, blijven Jana en Peter geloven dat ware liefde geen grenzen kent en verspreiden ze deze boodschap via hun gezamenlijke Instagram-account.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder