-

Economie

Na achttien jaar bekent Joran van der Sloot eindelijk wat iedereen al wist en geeft details

Meer dan achttien jaar nadat de Amerikaanse Natalee Holloway op 18-jarige leeftijd verdween, heeft Joran van der Sloot bekend verantwoordelijk te zijn voor haar 0verlijden, volgens berichtgeving van de Telegraaf.

Deze bekentenis zal vandaag tijdens de r*chtszaak in de Amerikaanse staat Alabama worden bekendgemaakt, zoals gemeld door verschillende media.

Het was al twee weken geleden duidelijk geworden dat hij een bekentenis zou afleggen. Journalist John van den Heuvel zal binnenkort een soort documentaire op Videoland uitbrengen met de titel ‘De Biecht’.

De Amerikaanse FBI heeft de afgelopen maanden de verklaring van Joran onderzocht en acht deze geloofwaardig.

Een van de factoren die tot deze conclusie leidde, was een leugendetector test die Van der Sloot vorige week onderging, waarvan de FBI zegt dat hij de waarheid spreekt.

Joran heeft al die jaren volgehouden dat hij niet verantwoordelijk is voor de verdw!jning van Natalee Holloway, en hij is herhaaldelijk betrapt op leugens.

Met de erkenning van Van der Sloot komt er voor de Amerikaanse aankl*ger een einde aan de zaak van de verm!ste Natalee.

Deze zaak, die internationaal veel aandacht heeft gekregen en al vele jaren onopgelost was, lijkt nu een einde te hebben gekregen, al blijft er enige onzekerheid vanwege het verleden van Joran.

Joran bekent omdat hij een deal heeft gesloten met de aankl*ger in de Verenigde Staten. In ruil voor zijn bekentenis en het erkennen van het afp*rsen van de nabesta*nden van Holloway, krijgt hij een lagere straf.

Hij zou naar verluidt ‘slechts’ twintig jaar gev*ngenisstraf krijgen in de Verenigde Staten, waarmee de aankl*ger de zaak na zoveel jaren wil afsluiten.

Als de r*chter instemt met de deal, zal Van der Sloot eerst worden uitgeleverd aan Peru, waar hij nog 22 jaar moet uitzitten voor de m00rd op Stephany Flores.

Als alles volgens plan verloopt, zou hij nog eens 42 jaar in de gev*ngenis moeten doorbrengen.

Hij is momenteel 36 jaar oud, wat betekent dat hij mogelijk op 78-jarige leeftijd vrij kan komen. Eerder gaf hij aan dat hij niet verwacht ooit nog vrij te komen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder