-

Economie

Linda de Mol zwanger van Jeroen Rietbergen

In de nieuwste editie van Linda de Mol’s tijdschrift deelt ze, zoals gebruikelijk, enkele inzichten voor de camera van LINDA., dit keer met Roxeanne Hazes aan haar zijde.

Het thema van deze uitgave? De overdreven kritiek die tegenwoordig lijkt te heersen.

Linda voert een pleidooi voor meer mildheid in onze beoordelingen van anderen. Ze legt uit: “‘Het is ook nooit goed.’

Dat is wat het nieuwe nummer wil overbrengen. Er is altijd wel iets, maar dat kritische gedoe moet nu eens stoppen.”

Natuurlijk komt ook ter sprake hoe mensen opmerkingen maken over iemands uiterlijk. Linda de Mol, die al jaren in de schijnwerpers staat, deelt: “Als ik mezelf zie, denk ik persoonlijk dat ik er best goed uitzie.

Maar er zullen altijd mensen zijn die een andere mening hebben, of die vonden dat ik vorige week een betere outfit droeg. Tja, dat is hun mening.”

Opmerkingen over haar figuur zijn Linda evenmin vreemd. “Ik ben 59, en toch vragen mensen nog weleens als ik losse kleding draag: ‘Is ze zwanger?’ Serieus?”

Roxeanne reageert vol ongeloof: “Dat meen je niet?”

Met de jaren heeft Linda echter geleerd om boven zulke kritiek te staan. Sterker nog, ze omarmt nu elk deel van zichzelf. “Ik noem mijn buik liefkozend mijn ciabatta.”

Gevraagd naar wat ze het meest waardeert aan zichzelf, zegt Linda: “Mijn glimlach. En mijn sleutelbeenderen zijn eigenlijk best mooi.”
Linda de Mol

Wat betreft eventuele cosmetische aanpassingen in de toekomst laat ze het in het midden, maar duidelijk is wel dat ze innerlijke vrede heeft gevonden.

Linda reflecteert: “Vroeger dacht ik dat ik altijd make-up moest dragen voordat ik de deur uitging.
Linda de Mol

Ik voelde dat ik op z’n minst wat mascara moest opdoen, uit angst voor wat mensen zouden denken. Maar die gedachtegang verandert nu.

Ik zie de waarde in van gewoon jezelf zijn en die authenticiteit te omarmen.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder