-

Economie

Het einde is nabij voor zanger Rob de Nijs’: ‘Familie neemt Afscheid.’

In een uitgebreid interview met weekblad Privé deelt Robbert, de zoon van Rob de Nijs, hoe het op dit moment met zijn vader gaat. Hij zegt: “Hij is oké, maar we leven echt van dag tot dag met hem.”

Eerder dit jaar ging het zo slecht met Rob de Nijs dat zijn familie zelfs afscheid van hem moest nemen. Robbert vertelt aan Privé: “Dat was behoorlijk schokkend.

Overweldigd door emoties betrad ik de kamer en wist eigenlijk niet goed wat ik moest zeggen. ‘Ik hou van je,’ fluisterde ik terwijl ik hem een kus op zijn hoofd gaf. Ik had niet verwacht dat dat zo intens voor me zou zijn.”

“Hij wil de strijd niet opgeven,” benadrukt Robbert. Hoewel de familie besefte dat het slecht ging met Rob, kun je je op zo’n moment nooit volledig voorbereiden.

“Zo’n situatie ontstaat plotseling en overvalt je,” legt Robbert uit. Hij wilde niet zeggen tegen zijn vader dat “het goed was.”

Hij beseft dat zulke woorden kunnen impliceren dat iemand de strijd mag opgeven, iets wat zijn vader absoluut niet wilde.

Volgens Robbert is het “in het koppie” van zijn vader nog steeds goed, maar zijn lichamelijke gezondheid gaat achteruit.

Hij vervolgt: “Dat is vervelend, en er is niets aan te doen. Het verslechtert geleidelijk, en je moet leren ermee te leven.

Zoals bijvoorbeeld met het feit dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Zelfs een korte wandeling naar de keuken met een rollator is inmiddels geen optie meer.”

Met nieuwe d0ktersrecepten stabiliseert de gezondheid van Rob nu enigszins, zo vertelt Robbert. Hij zegt: “In principe leven we van dag tot dag met hem.

Sinds het afscheid dat geen afscheid bleek te zijn, beschouwen we elke dag dat hij er nog is als een geschenk en iets om van te genieten.”

Het was een enorme opluchting voor Robbert en het gezin toen ze hoorden dat Rob weer uit de gevarenzone was. Hij zegt: “Ik kan nu gewoon zeggen dat ik nog wat langer van mijn vader kan genieten.

Voor het einde hebben we, hoe vreemd dat ook klinkt, nu alvast geoefend. Mijn vader nadert dat punt, maar hij is er nog.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder