-

Nieuwste

Henk (100): Ik heb mijn vrouw nog nooit bloot gezien

Henk, die onlangs zijn honderdste verjaardag vierde, heeft een opvallend perspectief op s*ks en intimiteit dat sterk beïnvloed is door zijn strenge katholieke opvoeding.

Hij heeft zijn vrouw gedurende hun hele huwelijk nog nooit na*kt gezien en beschouwt s*ks als iets heel anders dan de meeste mensen in de moderne wereld.

De katholieke achtergrond van Henk heeft zijn kijk op s*ks sterk beïnvloed. Hij ziet s*ks niet als een plezierige en intieme handeling tussen partners, maar eerder als een middel om kinderen te verwekken.

Voor Henk en zijn vrouw is s*ks puur functioneel en niet gericht op het genot van beide partners. Dit heeft geleid tot een opmerkelijke afstand tussen hen op het gebied van fysieke intimiteit.

Opvallend is dat Henk in al die jaren van huwelijk nooit zijn vrouw na*kt heeft gezien. Zelfs tijdens de meest intieme momenten hield zijn vrouw altijd haar kleding aan, en Henk werd zelfs ontmoedigd om naar beneden te kijken.

Desondanks zijn ze decennialang bij elkaar gebleven zonder te scheiden, wat een bewijs is van hun toewijding aan hun huwelijk, ondanks de ongebruikelijke visie op s*ks.

Henk onthult ook dat ze zeer zelden fysiek contact hadden. Ze zoenden slechts drie keer per jaar, waarvan twee keer tijdens verjaardagen en een keer met nieuwjaar.

Dit gebrek aan fysieke genegenheid staat in schril contrast met de meeste moderne relaties waarin intimiteit een belangrijk onderdeel is van de band tussen partners.

Het is opmerkelijk dat Henk zo openhartig praat over zijn ervaringen en overtuigingen met betrekking tot s*ks en intimiteit, gezien de sociale normen en taboes rondom dit onderwerp.

Zijn verhaal werpt een uniek licht op de diversiteit van menselijke relaties en opvattingen over s*ksualiteit.

Dit verhaal nodigt uit tot reflectie over hoe culturele en religieuze achtergronden onze kijk op s*ks en intimiteit kunnen vormgeven.

Het illustreert ook hoe individuen, zelfs in onconventionele omstandigheden, hun toewijding aan een relatie kunnen behouden, ondanks grote verschillen in opvattingen en verwachtingen.

Henks eerlijkheid is bewonderenswaardig en herinnert ons eraan dat er geen ‘juiste’ manier is om een relatie te definiëren, zolang beide partners ermee instemmen en tevreden zijn.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder