-

Economie

Familie Daniëlle van ’t Schip: ‘We zagen haar dood echt niet aankomen’

Daniëlle van ’t Schip heeft een moedige strijd geleverd tegen k*nker, maar helaas heeft ze deze strijd niet kunnen winnen.

Haar familie is diepbedroefd en moet nu verder zonder hun geliefde Daniëlle, die altijd bekendstond om haar positieve instelling. Ze had echt gehoopt op herstel.

Toen Daniëlle van haar artsen te horen kreeg dat ze darmk*nker had, besloot ze niet bij de pakken neer te zitten, maar alles te doen wat ze kon om beter te worden.

Haar levenshouding was altijd optimistisch en dat was iets waar ze om geroemd werd. Toch werd het steeds zwaarder voor haar.

De intensieve behandelingen eisten hun tol: ze verloor haar mooie lange haar en viel twintig kilo af.

Ondanks dit alles bleef Daniëlle geloven in wonderen en weigerde ze de hoop op te geven. “Ik heb nog zoveel verhalen te vertellen,” zei ze in een gesprek met Libelle.

Tot het laatste moment bleef Daniëlle vasthouden aan haar geloof dat alles goed zou komen. Ze bleef positief, zelfs tijdens de pijnlijke momenten.

Haar vader, Joop, vertelde aan weekblad Privé dat ze die pijn kon verdragen omdat ze bleef geloven in herstel.

Daniëlle had met zichzelf afgesproken dat ze 108 jaar oud zou worden, maar helaas heeft ze haar laatste adem uitgeblazen op 55-jarige leeftijd.

Haar halfbroer, Johnny de Mol, deelde ook zijn verdriet op Instagram en plaatste een prachtige foto met de woorden: “Omdat jij wist wat liefde was, weten wij het ook! #spreadthelove. Rust zacht, lieve zus.”

Daniëlle van ’t Schip was geliefd bij velen, niet alleen vanwege haar positieve instelling, maar ook vanwege haar warme persoonlijkheid.

Haar optimisme inspireerde anderen en ze straalde altijd een enorme levenslust uit, zelfs tijdens haar moeilijke strijd tegen k*nker.

Haar 0verlijden heeft een diepe leegte achtergelaten bij haar familie, vrienden en iedereen die haar kende.

Ze zal herinnerd worden als een krachtige vrouw die met moed en vastberadenheid vocht tegen een meedogenloze z!ekte.

Haar nalatenschap van liefde en positiviteit zal voortleven in de harten van de mensen die ze heeft geraakt.

Het verlies van Daniëlle benadrukt opnieuw de genadeloze impact van k*nker op mensen en hun families.

Het herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om te blijven strijden voor meer onderzoek en behandelingen om deze verwoestende z!ekte te bestrijden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder