-

Algemeen

‘Een man met een garnaaltje van 15 cm komt er bij mij niet in’, zegt Linda

Een vrouw heeft op sociale media voor flink wat discussie gezorgd nadat ze haar specifieke voorkeur in intieme zaken openlijk deelde.

Ze beweerde dat ze categorisch weigert te daten met mannen die volgens haar een intiem lichaamsdeel hebben dat kleiner is dan 15 cm.

De vrouw, die de naam Linda gebruikt, maakte duidelijk dat deze factor voor haar een absolute dealbreaker is in potentiële relaties.

Ze plaatste haar vraag op sociale media en wilde graag weten hoe je vooraf kunt bepalen wat het formaat is zonder intiem met iemand te zijn.

Volgens de Britse gezondheidsautoriteit NHS ligt het gemiddelde intieme formaat in westerse landen rond de 14 cm in opgewonden toestand en ongeveer 8 cm in een niet-opgewonden toestand.

Op haar oproep reageerden verschillende mensen, waarbij sommigen stelden dat je gewoon rechtuit kunt vragen naar het formaat.

De vrouw lichtte haar standpunt verder toe door te zeggen: “Eerlijk gezegd is 15 cm of minder een absolute dealbreaker voor mij.

Ik ben niet bereid te investeren in een relatie om er later achter te komen dat hij niet aan mijn verwachtingen voldoet.”

Linda’s openhartige opmerkingen over haar voorkeuren in intieme relaties wekten uiteenlopende reacties op sociale media op. Sommigen prezen haar eerlijkheid, terwijl anderen haar keuze oppervlakkig vonden.

Een aantal gebruikers gaf aan dat het belangrijk is om in een relatie te focussen op emotionele verbinding, vertrouwen en communicatie, in plaats van puur op fysieke kenmerken.

Ze benadrukten dat de grootte van intieme lichaamsdelen niet de enige factor is die telt in een gezonde en gelukkige relatie.

Anderen voerden aan dat het moeilijk is om dergelijke details vooraf te bepalen zonder intiem met iemand te zijn.

Ze suggereerden dat het beter is om de nadruk te leggen op andere aspecten van compatibiliteit, zoals gedeelde interesses, normen en waarden, en emotionele connectie.

De discussie over fysieke aantrekkingskracht en voorkeuren in relaties is een complex en persoonlijk onderwerp.

Wat voor de ene persoon belangrijk is, kan voor een ander minder relevant zijn.

Het is essentieel dat mensen open en eerlijk kunnen zijn over hun behoeften en verwachtingen in relaties, maar het is ook belangrijk om begrip en respect te tonen voor de verschillende opvattingen en prioriteiten van anderen.

Algemeen

VIDEO: Man steekt voorbijgangers neer in Rotterdam: ‘Meerdere slacht0ffers’

Op donderdagavond heeft zich een ernstig ste*kincident voorgedaan aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierbij is één persoon om het leven gek0men en raakten twee anderen zwaargew0nd, zo meldt de Rotterdamse p0litie. Het incident vond plaats nabij het Willemsplein, een drukke locatie in het centrum van de stad. De verd*chte is gearr*steerd en gew0nd naar het z!ekenhuis gebracht.

Ooggetu!genverklaringen en Eerste H(lp

Ooggetu!gen meldden dat een man willekeurig mensen aanv!el onder de brug. Hij was bew*pend met twee grote m*ssen en leek op zoek te zijn naar meerdere slacht0ffers. De paniek verspreidde zich snel onder de mensen op het plein, waaronder bezoekers van een nabijgelegen restaurant en museum. Mensen zochten dekking toen de verd*chte agress!ef om zich heen stak.

Een heldhaftige ingreep kwam van de 32-jarige personal trainer Reniël, die op dat moment op het plein een training gaf. Met behulp van twee stokken wist hij de dader te overmeesteren en bewustel00s te slaan. Vervolgens hielpen 0mstanders door meubilair naar de verd*chte te gooien om hem verder te immobiliseren. Niet veel later arriveerde de p0litie, die de man arr*steerde.

Situatie en Onderzoek

De p0litie was snel ter plaatse met veel eenheden en sloot de omgeving direct af voor onderzoek. Het incident vond plaats nabij museum Remastered, waar mensen opgevangen werden en afzetlinten werden geplaatst om de plek af te schermen. De gew0nden werden met spoed naar het z1ekenhuis gebracht voor behandeling.

Volgens de p0litie begon de aanv*l mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage, waar het eerste slacht0ffer ernstig gew0nd raakte. De dader zou daarna zijn weg hebben vervolgd naar het Willemsplein, waar hij een tweede slacht0ffer neerstak, die de aanv*l helaas niet 0verleefde. Op het terras van bar-restaurant Prachtig ontstond grote paniek toen de d*der verder om zich heen begon te steken.

Verklaringen over de Motivatie van de D*der

Enkele getuigen meldden dat de verd*chte “Allahoe akbar” riep tijdens zijn aanv*l. De p0litie onderzoekt deze verklaringen zorgvuldig om een mogelijk motief te achterhalen. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de achtergrond van de verdachte of de reden achter de aanval. De p0litie heeft aangegeven dat ze alle mogelijke scenario’s onderzoeken, waaronder een terr0ristisch motief, maar doet verder nog geen uitspraken totdat het onderzoek is afgerond.

Reacties en Nasleep

De gebeurtenis heeft veel schok en verdriet teweeggebracht in Rotterdam. De p0litie roept mensen op die getu!ge waren of beelden hebben van het incident om zich te melden en hun informatie te delen om het onderzoek te ondersteunen. Het plein blijft voorlopig afgesloten voor verder forensisch onderzoek, en de politie blijft aanwezig om de situatie te monitoren en verdere veiligheid te waarborgen.

Dit tragische incident heeft niet alleen de betrokken families diep geraakt, maar ook de bredere gemeenschap, die probeert te begrijpen wat zich precies heeft afgespeeld en waarom dit geweld heeft plaatsgevonden. De nabestaanden van het 0verleden slacht0ffer worden bijgestaan door slacht0fferhulp, en er wordt gehoopt dat de gew0nden volledig zullen herstellen.

Lees verder