-

Algemeen

Vader kan het niet meer aan op schoolplein: Alle moeders worden nat van hem!

Het leven van Karl James is niet bepaald makkelijk, hij vindt zichzelf namelijk zo extreem knap en daar kleven helaas ook nadelen aan.

Karl heeft een dochtertje van vijf jaar oud en zou heel graag haar naar school willen brengen, iets dat voor hem naar eigen zeggen niet mogelijk is.

Hij vertelt namelijk dat hij op school aangestaard wordt door dorstige moeders. “Als ik op het schoolplein sta, word ik voortdurend bekeken door moeders met een vochtige slip.”

“Ik heb besloten dat ik mijn kind niet meer naar school breng. Het kan gewoon niet door mijn knappe uiterlijk.

Dat is geen pretje. De meeste mensen hebben hier geen last van omdat ze helaas lelijk zijn.”

“Soms zou ik willen dat ik ook lelijk was, want dan zouden die wanhopige moeders mij niet de hele tijd aanstaren. Ik voel mezelf aangeschoten wild.”

“Het is al voorgekomen dat een moeder om mijn telefoonnummer vroeg, maar dat kan ik niet geven omdat ik al een vrouw heb.”

“Door deze gebeurtenis ben ik niet langer in staat om mijn dochter naar school te brengen. Ook ouderavonden moet ik overslaan.”

“Ik vind het vervelend voor mijn kind, want zij kan er ook niets aan doen dat ze zo’n knappe vader heeft. Ik bedank mijn ouders overigens voor mijn uiterlijk.”

“Dankzij hen ben ik zo’n god geworden. Al helpt mijn sportieve levensstijl natuurlijk ook wel mee in de aantrekkingskracht bij vrouwen.”

“De meeste mannen die ik, tot voor kort, zag, zijn uitgezakte vaders met overgewicht. Ze kunnen niet zoals ik zijn, maar als ik had gewild sliepen hun vrouwen met me.”

Karl kan de aandacht van al die moeders op het schoolplein niet meer aan en daarom heeft hij besloten dat zijn vrouw hun dochtertje maar moet brengen en ophalen.

Deze keuze zorgt voor rust bij Karl, dit omdat hij ook niets te vrezen heeft aangezien zijn vrouw stukken minder aantrekkelijk is.

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Lees verder