-

Economie

Peter Gillis eist 1,7 miljoen euro van Nicol: ”Jij gaat binnen 3 dagen betalen of anders…”

Peter Gillis, de welvarende eigenaar van vakantieparken, eist nu 1,7 miljoen euro van zijn voormalige partner Nicol Kremers.

Hij beweert dat zij hem op een negatieve manier heeft afgeschilderd in interviews en acht dit onrechtmatig.

Daarbij is het niet de enige eis, want Peter wil dat Nicol dit bedrag binnen drie dagen overmaakt.

Het management van Kremers heeft onlangs een brief ontvangen waarin wordt vermeld dat ze een bedrag van 1,68 miljoen euro moet betalen, gebaseerd op een overeenkomst die beide partijen zouden hebben ondertekend toen ze in februari van dit jaar uit elkaar gingen.

In deze overeenkomst zou zijn vastgelegd dat Nicol niets negatiefs over de relatie met Gillis zou mogen uiten.

In de brief worden 14 voorbeelden genoemd waaruit blijkt dat Nicol zich niet aan deze overeenkomst zou hebben gehouden.

Peter legt een b0ete van 10.000 euro op voor elke 0vertreding en berekent ook boetes op basis van het aantal dagen dat de 0vertreding voortduurde.

In totaal wil Peter dat Nicol binnen 72 uur 1,68 miljoen euro overmaakt, uiterlijk aanstaande zondag.

Als Nicol niet aan deze eis voldoet, dre!gt hij haar aan te klagen om de betaling af te dwingen.

Het management van Nicol Kremers heeft gereageerd door te verklaren dat betaling ‘niet op de planning staat’.

Ze erkennen het bestaan van een vaststellingsovereenkomst, maar beweren deze pas recentelijk te hebben ontvangen, ondanks ‘herhaalde verzoeken’.

Ze suggereren dat deze eis een p0ging is om Nicol het zwijgen op te leggen met betrekking tot de beschuldigingen van m!shandeling waarvoor Peter Gillis wordt vervolgd door het 0penbaar Min!sterie, evenals andere str*fbare feiten waarover zij aang!fte heeft gedaan.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder