-

Algemeen

Paul (71) wil contant geld afhalen bij de bank, maar krijgt geen ene cent

De 71-jarige Paul Devoght uit het Belgische Turnhout wilde onlangs 4.000 euro aan contant geld opnemen bij zijn bank, maar tot zijn grote frustratie kreeg hij geen cent.

De bank weigerde zijn verzoek omdat hij niet wilde verklaren waar hij het geld voor wilde gebruiken. Dit heeft Paul w0edend gemaakt.

Paul beschouwt dit als een schand*al en voelt zich behandeld als een cr!mineel.

Econoom Pascal Paepen suggereert dat mensen in de toekomst waarschijnlijk vaker zullen moeten uitleggen waarvoor ze contant geld nodig hebben.

Dit komt doordat banken vrezen beschuld!gd te worden van medeplichtigheid aan activiteiten die mogelijk ill*gaal zijn.

De reden voor Paul’s verzoek was een bijzondere: hij was naar het 18e verjaardagsfeest van zijn kleinzoon geweest en had hem als cadeau 4.000 euro gegeven.

Omdat de bank zijn verzoek afwees, moest hij het geld lenen van een vriend om zijn kleinzoon te kunnen betalen.

Paul beweert dat hij genoeg geld op zijn bankrekening heeft bij Argenta, de bank in kwestie.

Ze wilden hem het geld echter niet geven zonder een gedetailleerde uitleg van de reden. Dit weigerde hij, omdat hij vindt dat zijn privéleven de bank niet aangaat.

De bank deed hem alternatieve voorstellen, zoals het geld in meerdere delen opnemen via een geldautomaat, maar Paul vond dit belachelijk en beschouwde het als een schending van zijn rechten.

Argenta verwees naar de antiw!twaswetgeving en zei dat ze een plicht hebben om waakzaam te zijn om misbru!k van het financiële systeem te voorkomen.

Paul was echter verbolgen over het feit dat hij zijn hardverdiende geld niet kon opnemen zonder gedetailleerde uitleg te geven.

Pascal Paepen benadrukte dat banken inderdaad waakzaam moeten zijn om te voldoen aan de antiwitwasregels.

Hij merkte echter op dat Paul wellicht verstandiger had gedaan om het geld gewoon over te schrijven naar zijn kleinzoon om dit soort situaties te voorkomen.

Algemeen

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

Jet de Nijs heeft op Instagram voor ontroering gezorgd bij haar volgers. De vrouw van Rob de Nijs deelde een foto van zichzelf met haar man en schreef daar een zeer emotionele tekst bij. De post raakte velen en zorgde ervoor dat menigeen een traantje moest wegpinken.

Ontroerende Foto van Rob

Jet koos ervoor om een nostalgisch kiekje online te zetten, een foto die jaren geleden is genomen tijdens een fotoshoot.

Deze foto symboliseert betere tijden voor het echtpaar. Zoals bekend lijdt Rob de Nijs aan de z!ekte van Parkinson, een aandoening die hem steeds verder verzwakt.

Inmiddels is hij 24 uur per dag afhankelijk van zorg. Jet heeft eerder aangegeven dat ze het ontzettend zwaar vindt om haar man zo te zien lijden.

Onder de foto schreef Jet de ontroerende zin: “Toen, nu en voor altijd.” Deze woorden raakten veel mensen diep en zorgden voor een golf van reacties.

Reacties van Volgers

De foto en de begeleidende tekst werden warm ontvangen door Jet’s volgers. Velen vonden de foto prachtig en spraken hun steun uit aan Jet en Rob. Een van de reacties luidde: “Dit is een kunstwerk! Wat een knap stel!”

Andere volgers deelden hun eigen ervaringen en woorden van bemoediging. Sommigen spraken over hun bewondering voor de liefde en toewijding die Jet toont in deze moeilijke tijden.

De post bracht niet alleen herinneringen aan betere tijden naar boven, maar benadrukte ook de kracht en het doorzettingsvermogen van Jet en Rob.

Ziekte van Parkinson

Rob de Nijs, een geliefde Nederlandse zanger, kreeg enkele jaren geleden de diagnose Parkinson. Deze progressieve ziekte heeft een grote impact op zijn leven en carrière gehad.

Ondanks zijn ziekte bleef Rob optreden zolang hij kon, maar in 2020 kondigde hij zijn afscheid van het podium aan vanwege zijn gezondheidstoestand.

Zijn laatste concert, dat oorspronkelijk gepland was in 2020, werd vanwege de pandemie uitgesteld en vond uiteindelijk plaats in 2021.

Jet de Nijs als Zorgverlener

Jet de Nijs heeft de afgelopen jaren een cruciale rol gespeeld in de zorg voor haar man. Ze heeft openlijk gesproken over de uitdagingen en emotionele rollercoaster die komen kijken bij het verzorgen van een geliefde met een ernstige z!ekte.

Haar toewijding en liefde voor Rob zijn duidelijk zichtbaar, zowel in haar woorden als in haar daden.

De steun van hun volgers op sociale media biedt Jet en Rob ongetwijfeld enige troost in deze zware tijden. De reacties op de foto laten zien hoeveel mensen meeleven en bewondering hebben voor het stel.

Een Tijdloos Liefdesverhaal

De foto die Jet deelde, straalt niet alleen nostalgie uit, maar ook een tijdloos liefdesverhaal.

Het herinnert mensen eraan hoe belangrijk het is om de mooie momenten te koesteren en de liefde te vieren, zelfs in moeilijke tijden.

De zin “Toen, nu en voor altijd” vat dit perfect samen en benadrukt de eeuwige band tussen Jet en Rob.

De ontroerende post van Jet de Nijs laat zien hoe sociale media kunnen dienen als een platform voor steun en verbinding.

Het biedt mensen de mogelijkheid om hun gevoelens te delen en anderen te steunen die door vergelijkbare situaties gaan.

Conclusie

Jet de Nijs heeft met haar emotionele Instagram-post een diepe indruk achtergelaten bij haar volgers.

De nostalgische foto en de hartverwarmende woorden herinneren ons aan de kracht van liefde en de waarde van herinneringen.

Ondanks de uitdagingen die ze tegenkomen, blijven Jet en Rob de Nijs een bron van inspiratie voor velen.

Hun verhaal herinnert ons eraan dat ware liefde blijft bestaan, ongeacht de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt.

Lees verder