Connect with us

Nieuwste

Jonge vrouw kan helaas geen normaal leven leiden: ‘Ik ben gewoon veel te knap’

De 37-jarige Monica Huldt uit Arizona streeft ernaar om ongestoord te kunnen sporten in de sportschool.

Ze heeft echter last van opdringerige mannen tijdens haar workouts en is nu op zoek naar een bodyguard om haar te begeleiden tijdens het sporten.

Monica is zich bewust van haar aantrekkelijkheid en beschrijft zichzelf als “te knap voor woorden”.

Ze begrijpt dat ze de aandacht trekt van mannen, maar ze wil niet lastiggevallen worden terwijl ze aan het trainen is.

In een interview met DailyMail gaf ze aan dat ze “de droom van elke man” is, maar in de sportschool met rust gelaten wil worden.

Ze heeft veel last van mannen die naar haar staren en haar constant om haar telefoonnummer vragen, wat ze als erg vervelend ervaart.

Ze benadrukt dat ze in het verleden s*ksueel geïnt!mideerd is in de sportschool, wat ze als een onplezierige ervaring beschouwt.

Om in alle rust te kunnen sporten, kwam Monica vorig jaar op het idee om een bodyguard te zoeken die met haar mee kan gaan naar de sportschool.

Ze heeft echter nog geen geschikte kandidaat gevonden en heeft nu besloten om het maandelijkse bedrag dat ze bereid is te betalen, te verhogen naar $3.000, bij voorkeur in contanten.

Monica geeft aan dat ze het liefst een donkere en gespierde bodyguard wil, omdat ze denkt dat dit meer intimiderend zal zijn dan een blanke man.

Haar doel is om ongestoord te kunnen trainen zonder lastiggevallen te worden, en ze is bereid royaal te betalen om dat te bereiken.