-

Nieuwste

Jonge vrouw kan helaas geen normaal leven leiden: ‘Ik ben gewoon veel te knap’

De 37-jarige Monica Huldt uit Arizona streeft ernaar om ongestoord te kunnen sporten in de sportschool.

Ze heeft echter last van opdringerige mannen tijdens haar workouts en is nu op zoek naar een bodyguard om haar te begeleiden tijdens het sporten.

Monica is zich bewust van haar aantrekkelijkheid en beschrijft zichzelf als “te knap voor woorden”.

Ze begrijpt dat ze de aandacht trekt van mannen, maar ze wil niet lastiggevallen worden terwijl ze aan het trainen is.

In een interview met DailyMail gaf ze aan dat ze “de droom van elke man” is, maar in de sportschool met rust gelaten wil worden.

Ze heeft veel last van mannen die naar haar staren en haar constant om haar telefoonnummer vragen, wat ze als erg vervelend ervaart.

Ze benadrukt dat ze in het verleden s*ksueel geïnt!mideerd is in de sportschool, wat ze als een onplezierige ervaring beschouwt.

Om in alle rust te kunnen sporten, kwam Monica vorig jaar op het idee om een bodyguard te zoeken die met haar mee kan gaan naar de sportschool.

Ze heeft echter nog geen geschikte kandidaat gevonden en heeft nu besloten om het maandelijkse bedrag dat ze bereid is te betalen, te verhogen naar $3.000, bij voorkeur in contanten.

Monica geeft aan dat ze het liefst een donkere en gespierde bodyguard wil, omdat ze denkt dat dit meer intimiderend zal zijn dan een blanke man.

Haar doel is om ongestoord te kunnen trainen zonder lastiggevallen te worden, en ze is bereid royaal te betalen om dat te bereiken.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder