-

Economie

Connie Witteman doorbreekt stilte over Marco Borsato: “Dit is werkelijk schandalig”

Connie Witteman veroordeelt het feit dat het 0penbaar Min*sterie pas na bijna twee jaar helderheid zal verschaffen over het al dan niet vervolgen van Marco Borsato.

Connie stelt zich de vraag wie verantwoordelijk is voor het vergoeden van de sch*de en pleit voor herstelbetalingen.

Betrokkenheid en Ontevredenheid
Op haar Instagram-account uit Connie Witteman haar ongenoegen. Ze beschouwt het als een schandal!ge situatie dat dit zo lang moet duren.

“Ik kan met zekerheid zeggen dat ik Marco al lange tijd goed ken, en dat ik de beschuld!gingen tot nu toe niet geloof totdat het tegendeel is bewezen,” aldus de zangeres.

Ze gaat verder: “Ik ken Marco als een fantastische, integere, lieve man met een oprechte inborst!
Connie Witteman

Hij is van Italiaanse afkomst, en ik wil daarmee benadrukken dat mensen daar zeer hartelijk zijn en geen dubbele intenties hebben.”

Connie benadrukt dat je zo’n persoon niet mag neerzetten als iemand met verkeerde bedoelingen. Ze vindt het schandal!g dat zijn reputatie is beschad!gd.

Eisen voor Herstelbetalingen
Verder neemt Connie Witteman de ‘vrienden’ in de showbizz ook onder de loep. “Waar zijn al die zogenaamde goede vrienden?”

Marco heeft in de afgelopen twee jaar veel inkomsten verloren doordat zijn muziek niet meer op de radio werd gedraaid en hij niet meer werd geboekt voor optredens.

Aangezien deze kwestie waarschijnlijk altijd aan hem zal blijven kleven, voorspelt Connie dat Marco Borsato ook in de toekomst financiële sch*de zal l!jden.

Ze vindt het nu hoog tijd dat hij opstaat en zijn leven en carrière voortzet.

Ze laat echter een laatste vraag open: “Wie gaat deze emotionele sch*de en sch*de aan zijn gezin herstellen en vergoeden? Amen. ?”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder