-

Economie

Heftig nieuws Caroline van der Plas | 0nwel geworden, met grote spoed afgev0erd

Op deze zaterdagmorgen bereikt ons treurig nieuws. Gisteravond werd met sp0ed de moeder van Caroline van der Plas afgev0erd.

Wat leidde tot de onmiddellijke stopzetting van het programma van de BBB (BoerBurgerBeweging) leider.

Het bericht komt via de betrouwbare nieuwsbron DitjesenDatjes. Caroline deelt haar ervaring met de woorden: “Een bizarre dag.

Presentatie van het concept kandidatenlijst en verkiezingsprogramma, media, str*ss.

Te midden van deze hectiek ontvang ik een telefoontje van mijn zoon: ‘Oma is met een amb*lance naar het z!ekenhuis gebracht. T!A.

We zijn met spoed teruggesneld naar Deventer. Ze wordt nu enkele uren ge0bserveerd in het z!ekenhuis. Mam ❤️nu ter observatie in het ?. ?”

Tijdens de afgelopen verkiezingen voor de Provinciale Staten werd de moeder van Caroline een bekend gezicht, aangezien BBB toen de grote winnaar was.

De gedenkwaardige foto van moeder en dochter die samen de overwinning vierden, was ontroerend. We willen Caroline veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Op dit moment wordt de moeder van Caroline van der Plas nauwlettend geobserveerd.

Caroline benadrukt dat dit haar recente successen in een ander perspectief plaatst: “Mijn vader was helder en gelukkig alert toen we weggingen.

De z0rgverleners en arts*n verdienen lof. Mam heeft hen, denk ik, wel dertig keer bedankt.

Het was zo geruststellend dat mijn zoon thuis was en meteen met de amb*lance meeging. Hij heeft ook spullen voor de nacht bij haar thuis opgehaald.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder