-

Nieuwste

Monica laat zich door vriendje voeden met een trechter: “Ik wil de aller dikste vrouw ter wereld worden”

Texaanse Monica Riley weegt momenteel 700 pond (circa 317 kg) en haar gewichtsdoel is verre van gebruikelijk: ze streeft ernaar nog zwaarder te worden.

Met de ambitie om een halve ton te bereiken en haar mobiliteit op te geven, heeft ze haar zinnen gezet op het verkrijgen van de titel van ‘dikste vrouw ter wereld’.

Ondanks advies van haar arts heeft Monica haar levensdoel nagestreefd en ze lijkt vastbesloten om door te gaan, zonder zelfs 0peraties te overwegen die het gewichtsverlies zouden vergemakkelijken. Ze voelt zich zelfs als een koningin, zoals ze aangeeft.

De 29-jarige Monica heeft haar hele leven al met overgewicht te maken gehad.

Enkele jaren geleden stond ze op het punt om een 0peratie te ondergaan die haar zou helpen om gewicht te verliezen, maar op het laatste moment trok ze zich terug. In plaats daarvan heeft ze besloten om nog dikker te worden.

In 2017 sprak Monica over haar ontevredenheid met haar gewicht van 700 pond.

Haar doel was om haar gewicht te verhogen tot een verbazingwekkende 1000 pond (ongeveer een halve ton), en zo ’s werelds zwaarste vrouw te worden. Haar droom gaat zelfs zover dat ze immobiel wil worden.

Monica’s vriend, Sid, is wat ze noemen een ‘feeder’. Hij voedt haar dagelijks via een enorme trechter, terwijl ze streeft naar haar doel.

Ze neemt maar liefst 8000 calorieën per dag in, ruim drie keer meer dan de aanbevolen dagelijkse inname voor vrouwen.

Hoewel Monica gelukkig is met haar beslissing en beweert dat het gewicht haar gelukkig maakt, zijn er veel kritische geluiden, met inbegrip van bezorgde opmerkingen van haar eigen moeder.

Monica heeft hierop gereageerd door te zeggen dat, hoewel ze haar moeder’s zorgen begrijpt, het haar leven is en dat ze zelf beslist.

Monica en haar vriend Sid hebben zelfs plannen om kinderen te krijgen en beweren dat hun gewicht haar niet zal weerhouden een kind op te voeden.

Ze verklaren dat ze bereid zijn om alle n00dzakelijke maatregelen te nemen om een goede ouder te zijn, ondanks wat anderen als eg0ïsme zouden kunnen beschouwen.

Monica heeft herhaaldelijk aangegeven trots te zijn op haar lichaam en dat ze geniet van de aandacht die ze krijgt.

Ze heeft weinig respect voor haar critici en blijft vol overtuiging achter haar doel staan om immobiel te worden door haar gewichtstoename.

De vraag rijst of Monica de juiste keuze maakt door haar droom na te streven of dat haar streven naar extremen grenst aan waanzin.

Wat ook de mening is, het blijft een opmerkelijk verhaal dat de aandacht trekt en discussies oproept.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder