-

Economie

Ladderzatte Nicol Kremers toont nieuwe voorgevel

Nicol Kremers, die bekendheid verwierf door haar deelname aan “Massa is Kassa,” heeft na haar breuk met Peter Gillis nieuwe manieren gezocht om inkomen te genereren.

Ze heeft zich aangesloten bij OnlyFans, een platform waarop mensen content kunnen delen tegen betaling.

Dit stelde haar in staat om geld te verdienen zonder een traditionele baan te hebben. Echter, haar keuzes hebben soms geleid tot controversiële situaties.

Hoewel Nicol en Peter Gillis niet langer een relatie hebben, is er een rechtszaak op komst waarin ze beweert slacht0ffer te zijn geweest van m!shandelingen tijdens hun relatie.

Er wordt beweerd dat Nicol versl*vingsproblemen heeft gehad, hoewel de aard van de versl*ving niet volledig duidelijk is.

Haar management beweerde dat ze le*d aan p0sttraumatische stressst00rnis (PTSS) als gevolg van de ervaringen met Peter Gillis.

Nicol publiceerde video’s terwijl ze zich in Thailand bevond, waarin ze enkele keren leek te zijn beïnvloed door verd0vende middelen.

Na een verblijf in Thailand is Nicol weer terug in Nederland en heeft ze besloten nieuwe manieren te verkennen om inkomsten te genereren.

Naast het delen van foto’s en video’s, biedt ze nu ook chatmogelijkheden aan op 0nlyFans.

Dit nieuwe verdienmodel werd gepromoot met een video waarin Nicol aankondigt dat ze deze maand 70% korting aanbiedt op haar content.

In de video valt op dat haar manier van spreken en gedrag anders lijken, en er wordt gesuggereerd dat ze mogelijk onder invl0ed is.

Bovendien lijkt de nadruk te liggen op haar fysieke uiterlijk, met specifieke aandacht voor haar b0rstvergroting. De video werd later door Instagram verwijderd.

Nicol Kremers heeft op verschillende manieren de aandacht getrokken sinds haar verschijning op televisie.

Haar beslissing om 0nlyFans te gebruiken als inkomstenbron heeft geleid tot discussie en kritiek.

Het is duidelijk dat ze haar eigen pad volgt, maar haar keuzes roepen vragen op over gezondheid, welzijn en de invloed van media en online platforms op het gedrag van individuen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder