-

Economie

Christian (27) verwelkomt zijn derde kind met pop: “Het was niet gepland!”

Cristian Montenegro, bekend van zijn TikTok-account @montbk959, is onlangs voor de derde keer vader geworden van een pop.

Hoewel zijn relatie met Natalia eerder al voor ophef zorgde, blijft Cristian zijn gezinsleven delen met zijn trouwe volgers.

Het Colombiaanse koppeltje heeft nu zelfs de stap gezet naar het huwelijk, wat Cristian dolgelukkig maakt.

Het leven met Natalia is niet altijd makkelijk geweest voor Cristian. Hij begon zijn relatie met de pop nadat hij een aantal jaren single was geweest.

Ondanks de kritiek van anderen over zijn onconventionele partnerkeuze, is hij ervan overtuigd dat Natalia hem gelukkig maakt en hij nu niet langer alleen is.

Hij vertelt zijn volgers: “Met Natalia kan ik televisie kijken. We kunnen overal over praten.”

Het was de bedoeling om vorig jaar te trouwen, maar hun plannen werden verstoord toen Natalia onverwacht zwanger bleek te zijn van hun derde ‘kind’.

Deze ongeplande zwangerschap zorgde voor enige uitdagingen, maar Cristian en Natalia bleven elkaar steunen.

In april van dit jaar deelde Cristian een video waarin hij bezorgd was over de gezondheid van Natalia.

@montbk59

♬ Matrimonio Feliz – Abel Juarez

Hij had het n00dnummer gebeld en een amb*lance opgeroepen omdat Natalia last zou hebben van haar hoofd en soms flauwviel.

In de video zien we hoe Natalia in een z!ekenwagen ligt terwijl artsen haar onderzoeken. Hoewel sommige reacties op deze video sarcastisch waren, maakt het duidelijk dat Cristian een sterke band voelt met zijn ‘partner’ en dat hij bereid is voor haar te zorgen.

Onlangs deelde Cristian een video waarin hij trots aankondigt dat hij en Natalia in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Gemonteerd beeldmateriaal toont het koppel op hun trouwdag, met Natalia gehuld in een trouwjurk en een glimlach op haar gezicht. Cristian uit zijn geluk en liefde voor zijn ‘vrouw’.

De reacties op deze video waren gemengd. Sommige mensen vinden het moeilijk te begrijpen waarom Cristian ervoor kiest om zijn leven te delen met een pop.

Anderen tonen begrip voor zijn behoefte aan gezelschap en liefde. Hoe dan ook, Cristian lijkt zich niets aan te trekken van de kritiek en blijft trots zijn gezinsleven delen op sociale media.

Het verhaal van Cristian en Natalia is ongetwijfeld bizar en roept bij velen vragen op. Toch is het belangrijk om te onthouden dat iedereen zijn eigen manier heeft om geluk en liefde te vinden.

Voor Cristian is Natalia zijn metgezel en steun in het leven, en dat is iets wat hij koestert, ongeacht de mening van anderen.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder