Connect with us

Nieuwste

Zware kritiek vanwege bizarre actie: moeder hangt baby gewoon aan kruk

De laatste tijd kunnen we in Nederland genieten van hoge temperaturen en prachtig zomerweer. De stranden worden dan ook druk bezocht en ook de terrasjes zitten goed vol.

Heel wat mensen genieten dezer dagen van een frisse verkoeling op een terrasje. Lekker genieten in het zonnetje.

Nu gaat er een foto viraal op het internet van een koppel dat eveneens besloot om een drankje te doen in een bar.

De vrouw, wellicht de moeder, nam haar baby mee op café en ze besloot iets te doen met haar kleintje. Daar werd algauw een foto van genomen.

De vrouw had haar baby meegenomen in een draagzak. Maar dat is niet zo handig als je in een bar iets wil gaan drinken.

Je baby op de schoot nemen wanneer je aan de toog op een kruk zit, is niet zo handig. Daarom besloot ze haar baby maar gewoon aan de kruk te hangen.

De foto belandde op de sociale media. Daar kreeg deze moeder heel wat kritiek te verduren. Mensen snappen niet dat ze voor deze optie koos.

Iemand reageerde: “Ze hadden daar gewoon kunnen zitten met de baby op de schoot of in een kinderstoel, zoals iedereen dat doet.”

Nog een andere persoon laat weten: “Die foto toont duidelijk dat ze niets om hun kind geven en dat het gewoon een accessoire is. Ik hang mijn tas niet eens zo op, laat staan een kleine baby.”

Toch waren er ook mensen die de moeder steunden. “Ik snap de reden voor al dit negatief gedoe niet. Als het kind slaapt en alles gaat goed, wat is dan het probleem om hem even aan de rugleuning te hangen.”