-

Nieuwste

Zware kritiek vanwege bizarre actie: moeder hangt baby gewoon aan kruk

De laatste tijd kunnen we in Nederland genieten van hoge temperaturen en prachtig zomerweer. De stranden worden dan ook druk bezocht en ook de terrasjes zitten goed vol.

Heel wat mensen genieten dezer dagen van een frisse verkoeling op een terrasje. Lekker genieten in het zonnetje.

Nu gaat er een foto viraal op het internet van een koppel dat eveneens besloot om een drankje te doen in een bar.

De vrouw, wellicht de moeder, nam haar baby mee op café en ze besloot iets te doen met haar kleintje. Daar werd algauw een foto van genomen.

De vrouw had haar baby meegenomen in een draagzak. Maar dat is niet zo handig als je in een bar iets wil gaan drinken.

Je baby op de schoot nemen wanneer je aan de toog op een kruk zit, is niet zo handig. Daarom besloot ze haar baby maar gewoon aan de kruk te hangen.

De foto belandde op de sociale media. Daar kreeg deze moeder heel wat kritiek te verduren. Mensen snappen niet dat ze voor deze optie koos.

Iemand reageerde: “Ze hadden daar gewoon kunnen zitten met de baby op de schoot of in een kinderstoel, zoals iedereen dat doet.”

Nog een andere persoon laat weten: “Die foto toont duidelijk dat ze niets om hun kind geven en dat het gewoon een accessoire is. Ik hang mijn tas niet eens zo op, laat staan een kleine baby.”

Toch waren er ook mensen die de moeder steunden. “Ik snap de reden voor al dit negatief gedoe niet. Als het kind slaapt en alles gaat goed, wat is dan het probleem om hem even aan de rugleuning te hangen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder