-

Economie

Zwangere Yvonne Coldeweijer deelt haar babybuik met trots!

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft gisteren het grote nieuws bekendgemaakt dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

Deze aankondiging kwam als een totale verrassing, aangezien Coldeweijer erin slaagt om zelf uit de schijnwerpers te blijven, ondanks dat ze constant andere bekende Nederlanders in het middelpunt plaatst.

Zowel haar zwangerschap als haar relatie met Max Vieleers was een goed bewaard geheim. Hoewel ze eerder samen waren gespot, was het nog onbekend hoe serieus de relatie was.

Nu is het duidelijk dat ze een serieuze toekomst samen hebben, inclusief de komst van hun baby.

Vanuit het betoverende Santorini, bekend om zijn schilderachtige witte huisjes aan de kust, deelde Coldeweijer haar blijde nieuws.

Na alle felicitaties die ze ongetwijfeld heeft ontvangen, heeft ze besloten om een kleine vlog te maken om haar avonturen op Santorini te delen.

In deze video toont ze niet alleen de prachtige plekken die ze bezoekt, maar ook haar partner en natuurlijk haar babybuik. Met een stralende glimlach deelt Coldeweijer in de video: “Heel erg bedankt allemaal voor de felicitaties.

Ik ben nu 15 weken zwanger en ik heb gelukkig echt geen klachten gehad. En ik dacht, jullie willen vast mijn buikje zien. Nou, hier is het dan. Schattig, hè?”

Coldeweijer geniet duidelijk van haar vakantie op Santorini en deelt enthousiast: “We verblijven in het fantastische hotel Santo Pure. Dit hotel is echt waanzinnig, we genieten hier enorm.

De kamer is belachelijk zoals je kunt zien, met een geweldig uitzicht. Mensen zeggen misschien dat Santorini overschat is, maar niet als je in dit hotel verblijft!” De beelden uit de video tonen een stralende Coldeweijer, vol trots met haar groeiende babybuik.

Het is een bijzonder moment in het leven van Yvonne Coldeweijer, waarbij ze de liefde en vreugde van haar zwangerschap deelt met haar fans en volgers.

De video geeft een intiem kijkje in haar persoonlijke leven en laat zien hoe ze volop geniet van haar tijd op Santorini, terwijl ze zich bewust is van de groeiende baby in haar buik.

De komende maanden zullen ongetwijfeld gevuld zijn met spannende voorbereidingen en verwachtingen voor Coldeweijer en haar partner.

Haar fans zullen haar zwangerschapsreis met belangstelling volgen en kunnen niet wachten om meer updates te zien over de komst van de baby.

Al met al is het een vreugdevol moment voor Yvonne Coldeweijer en haar geliefden, waarbij ze met trots haar babybuik toont en haar fans meeneemt in haar avonturen op Santorini.

De video biedt een glimp van haar stralende persoonlijkheid en laat zien dat ze volop geniet van deze bijzondere fase in haar leven.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder