-

Nieuwste

Vrouw stemt ermee in dat haar partner van 35 jaar een affaire begint met haar dochter!

Een 35-jarige Belgische man had al meer dan drie jaar een affaire met zijn 14-jarige stiefdochter. Een verhaal zo walgelijk dat woorden het niet kunnen beschrijven.

Het verhaal wordt nog schandal!ger wanneer wordt onthuld dat de moeder van de 14-jarige jongen hiervan op de hoogte was. Het Nieuwsblad zegt dat hij dacht dat het probleem wel meeviel.

De Belg moest zich verantwoorden voor de r*chter. In haar 35-jarige schoonvader ziet het meisje de vader die ze niet meer heeft.

Hij had belangstelling voor haar en wilde zelfs een bed delen. Ze hadden drie jaar een affaire en deelden hun vreugde en verdriet. “Op een gegeven moment begon ik meer voor haar te voelen dan voor haar moeder.”

“Ik ging een goede schoonvader worden en de normen en waarden leren die er zouden moeten zijn. Ik wist dat het niet mocht, maar het was sterker dan ik.”

Zijn partner, de moeder van het meisje, wist van het inc!dent en vergaf het. Maar een broer betrapte zijn zus en stiefvader en besloot een geluidsfragment op te nemen.

De zoon besloot het materiaal naar zijn moeder te brengen, die hem zei het geheim te houden. Ze wilde niet dat hij naar de p0litie ging.

De vrouw vertelde hem dat als hij dit niet geheim hield, ze allemaal naar de gevangen!s zouden gaan.

Het parket heeft hier duidelijk geen goed woord voor. Uiteindelijk hoorden vrienden van de meisjesschool van het incident en namen contact op met de schoolleiding. De directeur van de school besloot de p0litie te bellen.

De stiefvader moest pleiten voor de r*chtbank en werd ver00rdeeld tot drie jaar voorwaardelijke gevangen!sstraf. Hij kreeg ook een boete van € 4.000.

Ook moet hij worden behandeld voor s*ksuele problemen en mag hij de eerste vijf jaar geen activiteiten ondernemen met minderjar@gen.

Zijn moeder moest ook pleiten voor een r*chter, maar ze verscheen niet. Ze kreeg zes maanden voorwaardelijk en moet een boete van € 800 betalen.

Een 14-jarig meisje realiseert zich dat het een ‘verkeerde beslissing’ was om een ​​affaire met haar stiefvader te beginnen. “Ik regel nu alles en ik geef niemand de schuld. ‘Ik zal blij zijn als het allemaal voorbij is'”, zei ze.

Ook de moeder moest zich verantwoorden bij de r*chter, alleen liet zij zich niet zien in de r*chtszaal. Ze is ver00rdeeld tot zes maanden voorwaardelijk en moet een b0ete van 800 euro betalen.

De stiefvader heeft zich nu moeten verantwoorden in de r*chtbank en heeft een voorwaardelijke gevangen!sstraf gekregen van drie jaar.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder