-

Nieuwste

Vrouw (31) duikt met 13-jarige tussen de lakens: ‘Nu moet hij papa zijn’

In de Engelse media is een wel heel opmerkelijk verhaal verschenen. In Colorado in de Verenigde Staten raakte een 31-jarige vrouw zwanger van een 13-jarige jongen. Die noemt haar zelfs mama.

De jongen vond Andrea Serrano een hele belangrijke persoon in zijn leven. Voor hem was ze een echte vertrouwenspersoon en hij noemde haar zelfs mama.

Maar de vrouw dwong de jongen om de lakens met haar te delen. Na die ene keer bleek Serrano in verwachting.

Niemand wist ervan, totdat de jongen huilend zijn beklag deed bij een therapeut. Deze lichtte meteen de autoriteiten in.

Andrea werd uiteindelijk in juni van vorig jaar opgepakt. Ze bevestigde het verhaal tijdens haar verhoor. De vrouw vertelde dan ook nog eens dat ze zwanger was van hem.

Normaal zou je denken dat zo iemand voor jaren achter de tralies gaat. Zij kreeg echter een zogenaamde plea deal aangeboden.

De dame moet niet achter de tralies, maar ze moest zich alleen als zedendelinquent laten registreren. Ze kreeg wel 10 jaar voorwaardelijk.

De familie van de jongen is niet te spreken over de gebeurtenissen. Ook de moeder van de jongen is woedend. “Mijn zoon is een tiener die nooit meer van zijn jeugd zal kunnen genieten.”

“Ze dwong hem om het bed met hem te delen. Nu moet hij papa zijn. Hij wilde dit nooit en is helemaal kapot. En wat doet justitie?”

“Omgekeerd was het heel anders geweest. Een 31-jarige kerel met een meisje van dertien, dat was heel anders afgelopen. En dan kreeg Andrea ook nog eens de volledige voogdij.”

Ondertussen is de baby geboren en is het nog maar af te wachten hoe het in de toekomst zal verkeren met de jongen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder