Connect with us

Nieuwste

Vluchteling valt oma en kleinkind aan in eigen huis: ‘Heftige beelden’

Momenteel circuleert op het internet een heftige video van een donkere man die een vrouw van 73 en haar kleindochter aanvalt in hun eigen huis. De beelden zijn gemaakt in Bordeaux in Frankrijk en zorgen voor heel wat ophef.

We zien hoe een oma met haar kleinkind bij de voordeur van haar huis staat. In de verte komt een man aangelopen.

 

Wanneer de oude vrouw naar binnen wil gaan, blokkeert de vluchteling de voordeur. Dan sleurt hij haar en meisje naar buiten. Daarna deelt hij hen enkele rake klappen uit.

 

De man gooit het kleine meisje op de grond. Vervolgens slaat hij op de vlucht. De migrant, in het bezit van een Frans paspoort, is inmiddels aangehouden.

Volgens de lokale media is hij heel bekend bij de autoriteiten. In het verleden pleegde hij al meer dan 20 feiten.

De vrouw moest voor verzorging naar het ziekenhuis. Haar toestand is nog niet bekend. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ondertussen gaat de video het hele internet over. De politiek in Frankrijk is woedend, maar ook Geert Wilders liet al van zich horen.

Wilders haalt fel uit op Twitter. “Dankzij de open grenzen van Macron, Rutte, Scholz, de nieuwe realiteit in heel Europa.”

Jammer genoeg zien we de laatste tijd vaker van deze incidenten, waarbij ook nieuwe Nederlanders zwaar over de schreef gaan.

Het kabinet belooft telkens om korter op de bal te spelen en dergelijke delinquenten sneller uit te zetten. Helaas zien we daar nog geen resultaten van op het terrein.