-

Nieuwste

Vluchteling valt oma en kleinkind aan in eigen huis: ‘Heftige beelden’

Momenteel circuleert op het internet een heftige video van een donkere man die een vrouw van 73 en haar kleindochter aanvalt in hun eigen huis. De beelden zijn gemaakt in Bordeaux in Frankrijk en zorgen voor heel wat ophef.

We zien hoe een oma met haar kleinkind bij de voordeur van haar huis staat. In de verte komt een man aangelopen.

 

Wanneer de oude vrouw naar binnen wil gaan, blokkeert de vluchteling de voordeur. Dan sleurt hij haar en meisje naar buiten. Daarna deelt hij hen enkele rake klappen uit.

 

De man gooit het kleine meisje op de grond. Vervolgens slaat hij op de vlucht. De migrant, in het bezit van een Frans paspoort, is inmiddels aangehouden.

Volgens de lokale media is hij heel bekend bij de autoriteiten. In het verleden pleegde hij al meer dan 20 feiten.

De vrouw moest voor verzorging naar het ziekenhuis. Haar toestand is nog niet bekend. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ondertussen gaat de video het hele internet over. De politiek in Frankrijk is woedend, maar ook Geert Wilders liet al van zich horen.

Wilders haalt fel uit op Twitter. “Dankzij de open grenzen van Macron, Rutte, Scholz, de nieuwe realiteit in heel Europa.”

Jammer genoeg zien we de laatste tijd vaker van deze incidenten, waarbij ook nieuwe Nederlanders zwaar over de schreef gaan.

Het kabinet belooft telkens om korter op de bal te spelen en dergelijke delinquenten sneller uit te zetten. Helaas zien we daar nog geen resultaten van op het terrein.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder