Connect with us

Nieuwste

Syrisch trouwfeest loopt compleet uit de hand: ‘Gasten schieten en steken erop los’

In Molenbeek bij Brussel in België is een Syrisch trouwfeest compleet uit het handje gelopen. Er ontstonden zware rellen en dat brak de gasten zuur op.

Wat neem je zoal mee naar een trouwfeest? Enkele Syrische gasten vonden het een goed idee om een vuurwapen en messen mee te nemen. Kwestie van het gezellig te houden.

In de Mariemontkaai in Molenbeek ging het er gezellig aan toe. Omstreeks 23:30 uur ontstond er plotseling ruzie.

Dat liep uit op een echte knaller, want er werd iemand in zijn been geschoten. Een andere gast kreeg letterlijk een mes in de rug.

De reden van de ruzie is niet bekend. Het parket van Brussel heeft een onderzoek gestart naar de incidenten. De twee Syrische gasten zijn met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Voorlopig is er nog geen dader aangewezen. Er zijn dan ook nog geen aanhoudingen verricht. Vermoedelijk gebeurt dat later nog.

Het is geen geheim dat Molenbeek best een probleemwijk is. Het is er elk weekend wel raak en er zijn gebieden waar de politie gewoon niet meer durft te komen.

Dit is dan het zoveelste incident in de buurt. Hier kwam de politie uiteindelijk wel tussenbeide. De situatie is er zelfs zo erg dat president Trump de buurt indertijd bestempelde als het afvoerputje van Europa.

Ondertussen doet de politiek maar weinig om de situatie enigszins te veranderen. Maar het gaat toch om de hoofdstad van Europa.