-

Economie

Snikhete beelden: Jutta Leerdam trekt veel te kleine bikini aan!

IJskoningin Jutta Leerdam veroorzaakt momenteel een opwinding bij veel Nederlandse mannen. De 24-jarige schaatskampioene is namelijk al een tijdje aan het daten met Jake Paul, afkomstig uit de Verenigde Staten.

Jake Paul, 26 jaar oud en het jongere broertje van Logan Paul, is een bekende influencer en tevens een bokser.

Het is best een leuk verhaal hoe Jutta en Jake elkaar hebben leren kennen. Volgens geruchten stuurde Jake berichten naar Jutta via Instagram, maar kreeg hij aanvankelijk geen antwoord.

In eerste instantie negeerde Jutta de berichtjes van Jake en zijn management, maar toen ze elkaar begonnen te volgen op Instagram, begonnen de geruchten over een mogelijke relatie te circuleren.

Wanneer mensen haar vroegen of ze aan het daten was met Jake, zou Jutta volgens haar eigen zeggen altijd hebben geantwoord met een stellig “Nooit. Nooit.”

Echter, spionnen ontdekten dat de twee elkaar begonnen te volgen en dat was het startschot voor de geruchtenmolen.

Niet veel later werd Jutta zelfs in de Verenigde Staten gespot, en vanaf dat moment namen de speculaties in snel tempo toe.

Inmiddels is het bekend dat Jutta en Jake al enkele maanden een relatie hebben. Een langeafstandsrelatie kan natuurlijk uitdagend zijn, dus ze doen allebei veel moeite om elkaar zo vaak mogelijk te zien.

Op dagen dat ze elkaar missen, loopt Jake Paul rond in een t-shirt met de tekst “I love Jutta”. Onlangs verraste hij zijn geliefde door het vliegtuig naar Nederland te nemen.

Natuurlijk werd alles vastgelegd op video, zoals gebruikelijk in de wereld van influencers.

In de video staat Jake voor de deur als een soort postbezorger, en Jutta doet net alsof ze haar emoties niet onder controle kan houden.
Jutta Leerdam

De ontroerende beelden hebben veel likes en reacties opgeleverd, maar dat was waarschijnlijk ook het beoogde doel van de video.

Natuurlijk begrijpen we dat je waarschijnlijk dit artikel hebt aangeklikt omdat je wilt genieten van foto’s van Jutta in een veel te kleine bikini.

Jutta heeft duidelijk gekozen voor een zeer uitdagend ontwerp dat nauwelijks de naam bikini mag dragen. Haar volgers zijn van mening dat ze net zo goed niets had kunnen dragen.

Terwijl de relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul de aandacht trekt en nieuwsgierigheid opwekt, blijft het belangrijk om te onthouden dat achter de schijnwerpers van roddels en visuele aantrekkingskracht echte mensen schuilgaan met hun eigen persoonlijke levens.

We wensen Jutta en Jake het beste in hun relatie en hopen dat ze geluk en liefde vinden, of het nu in de schaatshal is of daarbuiten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder