-

Algemeen

Ophef rond zangeres Maan nadat ze openlijk toegeeft te snuiven met haar vriend: ‘Iedereen doet het toch?’

Zangeres Maan de Steenwinkel, die voorheen bekend stond als een leuke persoonlijkheid en voornamelijk een jongere doelgroep aansprak, heeft haar focus tegenwoordig enigszins verlegd.

Ze lijkt liever geen voorbeeldfunctie te willen hebben, wat ze duidelijk maakt met enkele controversiële uitspraken.

Sinds november vorig jaar heeft Maan een relatie met Karel Gerlach, een lid van de band Goldband. Deze groep heeft enkele maanden geleden een slechte rep*tatie gekregen.

Dit kwam doordat Milo Driessen tijdens een optreden openlijk dr*gs gebruikte, terwijl hij volop gefilmd werd. Hier zijn beelden van beschikbaar die dit inc!dent laten zien.

Volgens Milo zijn alc0hol en dr*gs een “pr0bleem” voor de groep, die blijkbaar bestaat uit een groepje versla*fden.

Hij verklaarde: “Het is iets waar we allemaal mee worstelen, op onze eigen manier. Dit is niet iets van de laatste tijd, het was er al lang voor Goldband. We zijn altijd al van het feesten en verd0ven geweest.”

Onlangs sierden Karel en Maan de cover van het tijdschrift Vogue. Ze kregen daarbij de gelegenheid om te praten over hun slechte gewoontes.

Karel gaf aan: “Als ik dr0nken ben of iets heb gebruikt, maakt het me allemaal niet meer uit.” Hij vervolgde: “Ik geef dan niet meer om herkend worden of de meningen van anderen.”

Zijn vriendin Maan begrijpt dat volledig en geeft aan dat dr*gsgebruik voor haar ook een 0ntsnapping biedt.

Ze zei: “Op zulke momenten hoef ik even nergens aan te denken.” Toch is de zangeres voorzichtig met haar gebruik, omdat ze niet wil dat mensen haar zien als iemand die volledig de weg kwijt is.

Ze merkte op: “Toch denk ik soms: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Karel voegt eraan toe dat ze geen goed voorbeeld geven en beweert dat “iedereen het doet”. Dit is natuurlijk een ongegronde bewering, maar het Goldband-lid lijkt er echt in te geloven.

Het is belangrijk om op te merken dat het gebruik van dr*gs en alc0hol geen gedrag is dat moet worden aangemoedigd of verheerlijkt.

Het is een complexe kwestie die serieuze gevolgen kan hebben voor individuen en hun omgeving. Het is verstandig om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties en bewust te zijn van de mogelijke negatieve eff*cten van versl*ving.

Het is niet verstandig om ongefundeerde uitspraken te doen over het gedrag van anderen en te suggereren dat dit normaal of wijdverbreid is.

De uitspraken van Maan en Karel hebben zeker voor ophef gezorgd en het is belangrijk om een kritisch perspectief te behouden bij het bespreken van dit soort onderwerpen.

Algemeen

Prinses Alexia is dolverliefd op deze bekende Nederlandse rapper

Prinses Alexia blijkt helemaal gek te zijn van rapper Frenna, zo maakte Koning Willem-Alexander bekend tijdens hun werkbezoek aan de Verenigde Staten.

Het Koninklijk paar is momenteel op werkbezoek in de staten Georgia en New York, en tijdens hun bezoek aan de beroemde Patchwerk Recording Studios in Atlanta werd duidelijk dat Prinses Alexia een grote fan is van de Nederlandse rapper Frenna. Deze studio staat bekend om zijn illustere opnamesessies met iconen als Madonna, Outkast, Tupac en Beyoncé.

Gisteren waren hiphopartiesten zoals Needlz, Troy Taylor en SMURV aanwezig, samen met de Nederlandse artiesten Frenna en Rotjoch. Het was een unieke gelegenheid voor het Koningspaar om een kijkje te nemen in deze wereldberoemde studio.

Ze kregen de kans om te zien hoe Frenna zijn muziek creëert en mochten zelfs een tijdje achter de mengpanelen plaatsnemen.

Rapper Frenna is zeer vereerd dat het Koningspaar hun werkplek bezocht heeft en heeft met enthousiasme gesproken over zijn muzikale achtergrond en inspiraties. Het Koninklijk Huis benadrukt het belang van hiphop als cultureel en economisch fenomeen, niet alleen voor Atlanta maar ook voor de bredere regio van Fulton County in de Verenigde Staten.

Prinses Alexia’s bewondering voor Frenna werd met plezier gedeeld door het Koninklijk paar, dat de culturele impact van hiphop erkende. Het bezoek aan de Patchwerk Recording Studios bood een uniek inkijkje in de muziekwereld van een stad die vaak wordt aangeduid als de hiphophoofdstad van de VS. Een bezoek aan deze historische studio, waar legendarische albums zijn opgenomen, was voor het Koningspaar een bijzondere ervaring.

Rapper Frenna, die een groeiende fanbase heeft in zowel Nederland als internationaal, was onder de indruk van de interesse van het Koningspaar in zijn werk.

Zijn ontmoeting met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zal zeker een hoogtepunt zijn in zijn carrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Lees verder