Connect with us

Nieuwste

Nicol neemt Peter Gillis flink te grazen: ‘Ga tóch aangifte doen’

Een jaar na de feiten gaat Nicol Kremers alsnog aangifte doen tegen Peter Gillis. Patty Brard kon spreken met de brunette en legt uit: “Omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben.”

Een jaar geleden belde Nicol de politie omdat Peter haar in elkaar zou geslagen hebben. Hij beet haar naar verluidt in haar rug en neus. Ook trok hij aan haar armen, haren en oor, en zou in haar borsten hebben geknepen.

Nicol besloot later om haar aangifte weer in te trekken, maar het parket besloot om toch te vervolgen. Peter moet op 29 augustus voor de rechter verschijnen.

Patty Brard sprak met Nicol en nu blijkt dat ze alsnog aangifte gaat doen. De vedette van Shownieuws legt uit: “Ze zegt dat ze deze week alsnog aangifte gaat doen van de mishandeling door Peter Gillis, omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben.”

Peter bood indertijd zijn excuses aan, maar Nicol wil niet meer zwijgen. Patty Brard vervolgt: “Ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt door hem.”

“Ook in die nieuwe serie, dat ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden, ik ga het gewoon vertellen zoals het gebeurd is.”

Patty zegt dat er veel bewijs is. Ze heeft ook beelden gezien van de zwaar toegetakelde Nicol. De politie zou ook filmpjes hebben.

Peter en Nicol

“Er zijn bij de politiefoto’s die ze mij ook heeft toegestuurd van die mishandeling. Ook filmpjes die ze heeft ingeleverd.”

“Geluidsopnames waarin zij hem twintig minuten vraagt om op te houden met… Deze beelden zien er niet uit alsof ze een gezellige carnavalspartij hebben gehad”, aldus Patty nog.