-

Nieuwste

Nicol neemt Peter Gillis flink te grazen: ‘Ga tóch aangifte doen’

Een jaar na de feiten gaat Nicol Kremers alsnog aangifte doen tegen Peter Gillis. Patty Brard kon spreken met de brunette en legt uit: “Omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben.”

Een jaar geleden belde Nicol de politie omdat Peter haar in elkaar zou geslagen hebben. Hij beet haar naar verluidt in haar rug en neus. Ook trok hij aan haar armen, haren en oor, en zou in haar borsten hebben geknepen.

Nicol besloot later om haar aangifte weer in te trekken, maar het parket besloot om toch te vervolgen. Peter moet op 29 augustus voor de rechter verschijnen.

Patty Brard sprak met Nicol en nu blijkt dat ze alsnog aangifte gaat doen. De vedette van Shownieuws legt uit: “Ze zegt dat ze deze week alsnog aangifte gaat doen van de mishandeling door Peter Gillis, omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben.”

Peter bood indertijd zijn excuses aan, maar Nicol wil niet meer zwijgen. Patty Brard vervolgt: “Ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt door hem.”

“Ook in die nieuwe serie, dat ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden, ik ga het gewoon vertellen zoals het gebeurd is.”

Patty zegt dat er veel bewijs is. Ze heeft ook beelden gezien van de zwaar toegetakelde Nicol. De politie zou ook filmpjes hebben.

Peter en Nicol

“Er zijn bij de politiefoto’s die ze mij ook heeft toegestuurd van die mishandeling. Ook filmpjes die ze heeft ingeleverd.”

“Geluidsopnames waarin zij hem twintig minuten vraagt om op te houden met… Deze beelden zien er niet uit alsof ze een gezellige carnavalspartij hebben gehad”, aldus Patty nog.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder