-

Nieuwste

Moeder Famke Louise weigert op haar kleinkind te passen: ‘Geen zin in’

In januari 2022 werden Famke Louise en Denzel Slager de trotse ouders van zoontje Nówie. Het koppel zou hun kind echter al te vaak naar de moeder van Famke willen brengen.

Famke

Yvonne Coldeweijer meldt: “Zo vaak dat haar moeder heeft gezegd: ‘Drie volle dagen in de week vind ik wel genoeg.”

Famke Louise

In de toekomst zou Famke heel graag nog meer kinderen willen krijgen. De vraag is wel of de moeder van Famke dan op meer kinderen wil passen.

Famke liet eerder weten: “Maar nu even focussen op Nówie en misschien dat we in de toekomst nog zo een prachtbaby mogen verwelkomen.”

Nu meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram: “Van een spion hoorde ik dat Famke en Denzel hun kindje echt heel vaak naar haar moeder brengen om op te passen.”

Famke Louise

“Zo vaak dat haar moeder heeft gezegd: ‘Drie volle dagen in de week vind ik wel genoeg’. Wist niet dat Famke en Denzel het zo druk hadden.”

Na de zwangerschap is de zangeres overigens behoorlijk onzeker geworden. “Het is soms wel pittig omdat ik super onzeker ben geworden en ik moet echt weer gaan leren om van mezelf te houden.”

Famke

“Ik ben nu ook weer bezig met sporten en gezond eten dus lichamelijk zal ik wel weer de oude worden.”

Famke en Denzel zijn heel terughoudend om het gezicht van hun kind op de sociale media te tonen.

De twee zouden immers veel haatberichten krijgen. Talrijke BN’ers volgen hetzelfde voorbeeld.

Famke

Denzel zei daarover: “Daarom zijn wij voorzichtig met het laten zien van Nówie. ,Kotsmisselijk word ik ervan.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder