-

Nieuwste

Melanie (43) kan geluk niet op: ‘Eindelijk ontmaagd’

Al sinds haar kinderjaren zit de inmiddels 43-jarige Melanie uit Australië in een rolstoel. Dingen die voor de meeste mensen heel normaal zijn, vormen voor haar een hindernis. Daaronder ook de liefde bedrijven. Nu is ze met 43 jaar eindelijk ontmaagd.

Dit verhaal is absoluut niks om lacherig over te doen. Als peuter kreeg Melanie een zware driftbui. Daardoor ging haar ruggenmerg ontsteken. In de medische wereld wordt dit ook wel myelitis transversa genoemd. Daardoor kan de dame zich nauwelijks bewegen.

Melanie dacht jarenlang dat geen enkele man haar wilde. Bijna had ze alle hoop op ontmaagding opgegeven.

Een hulpverlener kon haar overtuigen om toch de hoop maar niet te verliezen. Ze zette samen met Melanie alle opties op een rijtje.

Uiteindelijk vond ze een man die zich verhuurt tegen betaling. Chayse was best bereid om Melanie te ontmaagden en na een gesprek ging de vrouw naar zijn huis.

Melanie onthult aan de BBC hoe die eerste keer verliep. “Ik stelde wel een miljoen vragen. Ook vroeg ik hem of hij me uit mijn rolstoel kon tillen om op bed te leggen.”

De vrouw boekte meteen een sessie van twee uur lang. Ze vond het enorm spannend. “Ik wist eerlijk gezegd niet meteen wat ik moest doen en was heel nerveus. Ik was een beetje overweldigd door de expert die voor me stond. Ik had mezelf tot op dat moment nog nooit uitgekleed voor iemand.”

Chayse deed volgens Melanie zijn uiterste best om het haar naar haar zin te doen krijgen. “We hebben goed gelachen en het was fantastisch. Na die twee uur waren we de beste vrienden.”

Ondertussen bracht Melanie meer dan 48 uur door met Chayse. De kosten liepen wel aardig op natuurlijk. Het uurtarief van Chayse is immers 265 euro per uur, wat een totaal van bijna 13.000 euro maakt.

Toch wilde Melanie nog een laatste sessie met hem. Deze keer wel wat korter. Na twee uurtjes met hem vond ze het wel goed zo.

Maar nu zit Melanie met een ander groot probleem. Ze begon gevoelens te krijgen voor Chayse. “Ik moet mezelf de hele tijd eraan herinneren dat het gaat om een professionele relatie.”

“Anderzijds hielp me dit wel over mijn angsten heen. Ik heb mezelf ingeschreven bij enkele dating-apps. Ik hoop echt dat iemand mij ooit als vriendin wil.”

“Wellicht heb ik geen perfect fitness-lichaam, maar ik kan een man andere dingen aanbieden, zoals onvoorwaardelijke liefde. Hopelijk ben ik dan toch goed genoeg voor iemand.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder