Connect with us

Nieuwste

Meisje (6) vecht voor haar leven na pesterijen: ’20 keer per uur braken’

Op zeker ogenblik in ons leven krijgen we allemaal weleens te maken met pestgedrag. Of het nu een duwtje is of een onbeleefde opmerking, het maakt jammer genoeg soms deel uit van het leven.

Sophia, de zesjarige dochter van Carrie Golledge, werd zwaar gepest op school. Als gevolg daarvan kreeg het meisje erge angstaanvallen.

Telkens wanneer Sophia thuiskwam van school begon ze te huilen. Het meisje kon ’s nachts niet slapen vanwege de traumatische gebeurtenissen van die dag op school. Ze maakte zich dan zorgen over de volgende schooldag.

“Aan het eind van de zomer was het zo ernstig dat Sophia enkele weken niet naar school kon omdat haar ziekte ze erg werd. Ze lag de hele nacht wakker en moest wel 20 keer per uur braken”, onthult de moeder.

Het lichaam van Sophia gaf het uiteindelijk op. Dit was een rechtstreeks gevolg van het lastigvallen en pesterijen door klasgenoten.

De moeder vervolgt: “Ze had zo veel pijn en omdat haar maagklachten zo erg waren, leidde dat tot een waterinfectie en haar lichaam had het moeilijk.”

“We moesten haar naar het ziekenhuis brengen om de hoge koorts onder controle te krijgen.” Een klasgenoot in het bijzonder was de grote schuldige.

Sophia noemde die klasgenoot haar meisje haar beste vriend. Maar de realiteit was heel anders. Het meisje dicteerde wat Sophia mocht doen, wat ze wel en niet mocht eten en verjaarde iedereen die in haar buurt kwam.

Ze raakte zo overstuur dat haar hersenen en lichaam bijna verlamd raakten. Sophia was apathisch van de stress en de schrik.

Carrie wendde zich tot Facebook om haar verhaal te doen. Ze postte een foto van haar dochter waarin het meisje in bed ligt, compleet uitgeput en broos.

Ze schreef de volgende woorden bij de foto: “Dit wat pesten veroorzaakt. Dit is mijn zesjarige dochter in het ziekenhuis als gevolg van pesten.”

“Dit is mijn kind met zo’n groot hart, dat desondanks zo ziek is, en niet wil dat iemand in de problemen zou komen.”

“Dit is mijn kind dat gestopt is met eten, zichzelf in slaap huilt, angst heeft, zo erg dat ze 20 keer per nacht moet overgeven.”

“Dit is mijn kind dat zwaar is aangepakt wegens het vertellen van verhalen op school. Door de ouders van de bullenbak werd ze bespot op de sociale media, omdat ze te zwak zou zijn.”

Toen de moeder de problemen aankaartte op school kreeg ze te horen dat zesjarigen nu eenmaal zesjarigen zijn.

De school liet haar zo hard in de steek dat ze uiteindelijk een andere school moest zoeken. De directie had geen oren naar de pesterijen.

Carrie roept dan ook op om het verhaal van Sophia zo veel mogelijk te delen, zodat nooit meer zou gebeuren.