-

Nieuwste

Marco Borsato en Leontine zijn terug een setje: ‘Geheime afspraakjes’

Marco Borsato wordt steeds vaker gezien bij het huis van Leontine. Onlangs parkeerde hij zijn auto op haar oprit en wandelde samen met dochter Jada naar binnen.

En dit is zeker niet de eerste geheime afspraak. De vraag is dan ook of de twee weer samen komen of misschien al een setje zijn.

Story-fotograaf Edwin Smulders betrapte de zanger bij het huis van Leontine. Op de kiekjes is te zien dat de Porsche Taycan van Marco op de oprit van Leontine staat.

Ook is te zien hoe hij samen met Leontine naar binnen wandelt. Bronnen melden dat dit lang niet de eerste keer is.

“Dat is dan wellicht ook de verklaring waarom de zanger de laatste tijd steeds vaker gesignaleerd wordt met een olijke grijns op zijn gezicht”, klinkt het.

Ondanks alle berichten over het grensoverschrijdend gedrag van de zanger, blijft Leontine achter Marco staan. Inmiddels is het The Voice dossier tegen hem ook helemaal afgerond.

Toch is er nog een andere zaak tegen hem. Hij zou namelijk tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje onheus behandeld hebben.

De moeder vond het dagboek van het meisje en zo ging de zaak aan het rollen. Daarin stond een uitgebreide beschrijving van de gebeurtenissen.

Nu wordt een handschriftonderzoek uitgevoerd om te achterhalen of de optekeningen wel echt van het meisje zijn.

Onlangs liet dochter Jada weten dat het een pak beter gaat met Marco. “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien”, vertelde ze.

“Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder