Connect with us

Nieuwste

Marco Borsato en Leontine zijn terug een setje: ‘Geheime afspraakjes’

Marco Borsato wordt steeds vaker gezien bij het huis van Leontine. Onlangs parkeerde hij zijn auto op haar oprit en wandelde samen met dochter Jada naar binnen.

En dit is zeker niet de eerste geheime afspraak. De vraag is dan ook of de twee weer samen komen of misschien al een setje zijn.

Story-fotograaf Edwin Smulders betrapte de zanger bij het huis van Leontine. Op de kiekjes is te zien dat de Porsche Taycan van Marco op de oprit van Leontine staat.

Ook is te zien hoe hij samen met Leontine naar binnen wandelt. Bronnen melden dat dit lang niet de eerste keer is.

“Dat is dan wellicht ook de verklaring waarom de zanger de laatste tijd steeds vaker gesignaleerd wordt met een olijke grijns op zijn gezicht”, klinkt het.

Ondanks alle berichten over het grensoverschrijdend gedrag van de zanger, blijft Leontine achter Marco staan. Inmiddels is het The Voice dossier tegen hem ook helemaal afgerond.

Toch is er nog een andere zaak tegen hem. Hij zou namelijk tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje onheus behandeld hebben.

De moeder vond het dagboek van het meisje en zo ging de zaak aan het rollen. Daarin stond een uitgebreide beschrijving van de gebeurtenissen.

Nu wordt een handschriftonderzoek uitgevoerd om te achterhalen of de optekeningen wel echt van het meisje zijn.

Onlangs liet dochter Jada weten dat het een pak beter gaat met Marco. “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien”, vertelde ze.

“Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt.”