-

Economie

Leontine Ruiters met spoed overgebracht naar het z!ekenhuis: Ongerustheid neemt toe

In een Instagram-video deelt Leontine Ruiters het nieuws dat ze met spoed naar het z!ekenhuis moest nadat ze haar pols had gebr0ken. Het incident vond plaats terwijl ze een pakketje opende van Romy Monteiro.

Tijdens het uitpakken valt het op dat Leontine’s pols in het gips zit. Ze vertelt haar volgers dat ze haar pols heeft gebr0ken, maar geeft verder geen details over hoe het 0ngeluk is gebeurd.

Dit heeft geleid tot speculaties en nieuwsgierigheid bij haar volgers, die graag willen weten wat er precies is gebeurd.

Eerder deze week meldde fotograaf Edwin Smulders dat hij Marco Borsato had gezien bij de woning van Leontine. Hij maakte stiekem foto’s van Marco en Leontine, waarop te zien was dat Marco’s Porsche Taycan geparkeerd stond op de oprit.

Marco liep samen met hun dochter Jada naar binnen. Volgens Smulders zijn dit niet de eerste ‘geheime afspraakjes’ tussen de voormalige geliefden en zouden ze vaker stiekem met elkaar afspreken.

Of dit betekent dat ze weer bij elkaar komen, is niet bekend. Fans van het voormalige echtpaar zouden dit echter wel graag zien gebeuren.

De combinatie van Leontine’s polsbless*re en de geruchten over ontmoetingen met Marco heeft de interesse en nieuwsgierigheid van mensen gewekt.

Velen speculeren over de mogelijke relatie tussen Leontine en Marco en hopen op een verzoening. Voorlopig blijft het echter gissen naar de precieze situatie.

Leontine heeft geen verdere details over haar polsbre*k gedeeld en het is niet bekend of de ontmoetingen met Marco een mogelijke rol spelen in het 0ngeval.
Leontine Borsato

Het is afwachten tot er meer informatie naar buiten komt en Leontine zelf ervoor kiest om eventuele details te delen met haar volgers en het publiek.

Het nieuws over Leontine Ruiters en haar gebr0ken pols heeft zowel bezorgdheid als nieuwsgierigheid gewekt bij het publiek.

Mensen willen graag weten hoe het 0ngeluk heeft plaatsgevonden en of er een verband is met de geruchten over ontmoetingen tussen Leontine en haar ex-man Marco Borsato.
Leontine Borsato

Hoewel er geen officiële verklaring is gegeven over de oorzaak van de polsbre*k, blijft het publiek speculeren over de mogelijke situatie.
Leontine Borsato

Sommige mensen suggereren dat het l*tsel het gevolg kan zijn van een val of een ongelukkige beweging. Anderen stellen zich vragen over de mogelijke betrokkenheid van Marco Borsato, gezien de recente berichten over hun ontmoetingen.

De geruchten over geheime afspraakjes tussen Leontine en Marco hebben de aandacht getrokken van fans en media.

Er wordt gespeculeerd over een mogelijke hereniging van het voormalige echtpaar, wat veel interesse en hoop heeft gewekt bij de fans. Het publiek volgt de ontwikkelingen nauwlettend en hoopt op meer informatie over de situatie.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder