-

Nieuwste

Leontine Ruiters betrokken bij zwaar ongeluk: ‘Grote zorgen’

In een video op Instagram toont Leontine dat haar arm in het gips zit. De brunette legt uit: “Ik heb mijn pols gebroken.” Hoe is dit kunnen gebeuren?

Op de beelden is te zien hoe Leontine een pakje openmaakt van Romy Monteiro. Het springt meteen in het oog dat haar arm in het gips zit.

“Oja, dit even terzijde, maar ik heb mijn pols gebroken”, legt de brunette uit. Leontine kan gelukkig nog wel haar arm bewegen.

Ze vertelt er wel niet bij hoe ze haar pols heeft gebroken. Hoe een en ander is kunnen gebeuren, blijft dus een raadsel.

Deze week kwam naar buiten dat Leontine en Marco Borsato geheime afspraakjes hebben. Story-fotograaf Edwin Smulders betrapte Marco bij de voordeur van de woning van Leontine.

De Porsche Taycan van de zanger staat op de oprit van het huis van Leontine geparkeerd. Ook is te zien dat Marco samen met dochter Jada naar binnen wandelt.

Bronnen melden dat dit zeker niet de eerste keer is en dat de zanger en Leontine wel vaker in het geheim afspreken.

Er wordt dan ook gefluisterd dat de twee terug een setje zouden zijn. Dat verklaart meteen de brede grijns op het gezicht van de zanger toen hij bij Leontine binnenstapte.

De zanger is overigens vrijgepleit in de zaak rond The Voice. Het parket oordeelde dat er niet genoeg bewijzen zijn om Marco te vervolgen.

Wel hangt de zanger nog een andere zaak boven het hoofd. Hij zou namelijk een minderjarig meisje onheus behandeld hebben.

De zaak ging aan het rollen toen de moeder van het meisje haar dagboek ontdekte. Daarin stond het ongepast gedrag van Marco uitgebreid beschreven.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder