Connect with us

Nieuwste

Leontine Ruiters betrokken bij zwaar ongeluk: ‘Grote zorgen’

In een video op Instagram toont Leontine dat haar arm in het gips zit. De brunette legt uit: “Ik heb mijn pols gebroken.” Hoe is dit kunnen gebeuren?

Op de beelden is te zien hoe Leontine een pakje openmaakt van Romy Monteiro. Het springt meteen in het oog dat haar arm in het gips zit.

“Oja, dit even terzijde, maar ik heb mijn pols gebroken”, legt de brunette uit. Leontine kan gelukkig nog wel haar arm bewegen.

Ze vertelt er wel niet bij hoe ze haar pols heeft gebroken. Hoe een en ander is kunnen gebeuren, blijft dus een raadsel.

Deze week kwam naar buiten dat Leontine en Marco Borsato geheime afspraakjes hebben. Story-fotograaf Edwin Smulders betrapte Marco bij de voordeur van de woning van Leontine.

De Porsche Taycan van de zanger staat op de oprit van het huis van Leontine geparkeerd. Ook is te zien dat Marco samen met dochter Jada naar binnen wandelt.

Bronnen melden dat dit zeker niet de eerste keer is en dat de zanger en Leontine wel vaker in het geheim afspreken.

Er wordt dan ook gefluisterd dat de twee terug een setje zouden zijn. Dat verklaart meteen de brede grijns op het gezicht van de zanger toen hij bij Leontine binnenstapte.

De zanger is overigens vrijgepleit in de zaak rond The Voice. Het parket oordeelde dat er niet genoeg bewijzen zijn om Marco te vervolgen.

Wel hangt de zanger nog een andere zaak boven het hoofd. Hij zou namelijk een minderjarig meisje onheus behandeld hebben.

De zaak ging aan het rollen toen de moeder van het meisje haar dagboek ontdekte. Daarin stond het ongepast gedrag van Marco uitgebreid beschreven.