-

Nieuwste

Lang Leve De Liefde-deelneemster May wast zich met urine: ‘Zeikwijf’

In Lang Leve De Liefde krijgen we regelmatig tips te horen. Het gaat dan om kooktips of zelfs wat je moet doen om een kernaanval te overleven. Deelneemster May liet eerder al verstaan dat broccolikiemen goed zijn tegen de straling. Dat riep bij de kijkers al heel wat vragen op. Maar nu liet ze nog een bommetje vallen.

May was zich namelijk niet met zeep en water, maar met een eigen vloeistof: urine. Ja, dat heb je goed gelezen. May is een beetje een bijzondere persoon, dat is wel het minste wat je kunt zeggen.

De klik met haar date Albert verloopt ook niet van een leien dakje. De kijkers snappen wel dat Albert niet helemaal aangetrokken is tot deze dame. Ze zou immers naar een openbaar toilet ruiken.

Ze wast zich niet met zeep omdat ze geen farmaceutische producten wenst te gebruiken. En hoe is Albert daar dan achter gekomen?

Albert had gezien dat May wel heel snel klaar was met douchen. Ze vertrouwde haar date toe: “Ja, ik gebruik geen zeep. Ik gebruik urine normaal gesproken.”

De arme man heeft wel even de tijd nodig om deze informatie te verwerken. Toch kiest hij ervoor om niet dieper op het onderwerp in te gaan.

Het is dan ook niet helemaal verrassend dat Albert niet staat te springen om zijn date met May te verlengen. May stond daar wel voor open. Hij voelt zich niet aangetrokken tot haar en ze leggen gewoon te ver uit elkaar op vele vlakken. Daarop besluiten ze hun date af te sluiten met een knuffel.

De kijkers kunnen hun oren niet geloven wanneer ze horen over de hygiënische routine van May. Een kijker twittert: “Dat wijf is echt gek.” Ze vinden het een nogal onsmakelijk idee om je te wassen met urine.

Nog iemand anders noemt haar een typisch zeikwijf. Hoewel niet iedereen dol op haar is, heeft ze misschien wel enkele mensen geholpen met haar tips.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder