Connect with us

Nieuwste

Lang Leve De Liefde-deelneemster May wast zich met urine: ‘Zeikwijf’

In Lang Leve De Liefde krijgen we regelmatig tips te horen. Het gaat dan om kooktips of zelfs wat je moet doen om een kernaanval te overleven. Deelneemster May liet eerder al verstaan dat broccolikiemen goed zijn tegen de straling. Dat riep bij de kijkers al heel wat vragen op. Maar nu liet ze nog een bommetje vallen.

May was zich namelijk niet met zeep en water, maar met een eigen vloeistof: urine. Ja, dat heb je goed gelezen. May is een beetje een bijzondere persoon, dat is wel het minste wat je kunt zeggen.

De klik met haar date Albert verloopt ook niet van een leien dakje. De kijkers snappen wel dat Albert niet helemaal aangetrokken is tot deze dame. Ze zou immers naar een openbaar toilet ruiken.

Ze wast zich niet met zeep omdat ze geen farmaceutische producten wenst te gebruiken. En hoe is Albert daar dan achter gekomen?

Albert had gezien dat May wel heel snel klaar was met douchen. Ze vertrouwde haar date toe: “Ja, ik gebruik geen zeep. Ik gebruik urine normaal gesproken.”

De arme man heeft wel even de tijd nodig om deze informatie te verwerken. Toch kiest hij ervoor om niet dieper op het onderwerp in te gaan.

Het is dan ook niet helemaal verrassend dat Albert niet staat te springen om zijn date met May te verlengen. May stond daar wel voor open. Hij voelt zich niet aangetrokken tot haar en ze leggen gewoon te ver uit elkaar op vele vlakken. Daarop besluiten ze hun date af te sluiten met een knuffel.

De kijkers kunnen hun oren niet geloven wanneer ze horen over de hygiënische routine van May. Een kijker twittert: “Dat wijf is echt gek.” Ze vinden het een nogal onsmakelijk idee om je te wassen met urine.

Nog iemand anders noemt haar een typisch zeikwijf. Hoewel niet iedereen dol op haar is, heeft ze misschien wel enkele mensen geholpen met haar tips.