-

Nieuwste

Klaas Otto onthult gemene leugen van Rachel Hazes: ‘Kachellam’

Klaas Otto komt met een opvallende mededeling. Hij ontkent dat hij ooit samen is geweest met Rachel Hazes.

In een YouTube-video onthult Klaas dat hij en Rachel gewoon vrienden waren. Ze hebben hooguit enkele keren met elkaar afgesproken.

“Maar van een relatie was geen sprake”, vertelt Klaas nu. Dit nieuws is best verrassend, want Rachel sprak altijd van een relatie.

Het was groots nieuws vorig jaar: Rachel Hazes was gezien aan de zijde van Klaas Otto. Weekblad Story had het stelletje gezien en ging navraag doen bij Rachel.

Toen bekende Rachel: “We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we even afwachten.”

Enkele weken later kwam aan het licht dat Klaas weer samen was met zijn ex Gracia Kraus. Rachel had toen naar verluidt best veel liefdesverdriet.

Na de breuk had ze zelfs nog een afspraak met zijn dochter Melissa. Ze dronken bij haar thuis een borreltje.

“Was weer een gezellig avond. Hoop dat er nog vele mogen volgen”, vond Rachel het toen nodig om met haar volgers te delen.

Nu komt Klaas met een heel ander verhaal. Hij legt uit dat ze gewoon vrienden waren. “Ik ken haar al heel lang”, vertelt hij.

Ze zouden zelfs maar een paar keer met elkaar hebben afgesproken. “Twee keer een uurtje op het terras, een middagje bij de voetbal en vijf nachten in mijn eentje op haar zolder geslapen. Is dat een relatie? Voor mij niet.”

Rachel bevestigde de geruchten over een relatie met Klaas toen wel. Maar Klaas zegt dat ze goed wist dat ze slechts vrienden waren.

Hij weet wel waar de geruchten vandaan kwamen. “Ik was dronken op een feest en toen riep ik ineens spontaan: Dit is mijn meisje.”

Klaas zegt dat het evengoed over zijn nichtje of zelfs oma had kunnen gaan. “Ik ben echt een levensgenieter altijd geweest, maar van een relatie was geen sprake.” Het lijkt er dus op dat Rachel de relatie verzonnen heeft.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder