Connect with us

Nieuwste

Klaas Otto onthult gemene leugen van Rachel Hazes: ‘Kachellam’

Klaas Otto komt met een opvallende mededeling. Hij ontkent dat hij ooit samen is geweest met Rachel Hazes.

In een YouTube-video onthult Klaas dat hij en Rachel gewoon vrienden waren. Ze hebben hooguit enkele keren met elkaar afgesproken.

“Maar van een relatie was geen sprake”, vertelt Klaas nu. Dit nieuws is best verrassend, want Rachel sprak altijd van een relatie.

Het was groots nieuws vorig jaar: Rachel Hazes was gezien aan de zijde van Klaas Otto. Weekblad Story had het stelletje gezien en ging navraag doen bij Rachel.

Toen bekende Rachel: “We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we even afwachten.”

Enkele weken later kwam aan het licht dat Klaas weer samen was met zijn ex Gracia Kraus. Rachel had toen naar verluidt best veel liefdesverdriet.

Na de breuk had ze zelfs nog een afspraak met zijn dochter Melissa. Ze dronken bij haar thuis een borreltje.

“Was weer een gezellig avond. Hoop dat er nog vele mogen volgen”, vond Rachel het toen nodig om met haar volgers te delen.

Nu komt Klaas met een heel ander verhaal. Hij legt uit dat ze gewoon vrienden waren. “Ik ken haar al heel lang”, vertelt hij.

Ze zouden zelfs maar een paar keer met elkaar hebben afgesproken. “Twee keer een uurtje op het terras, een middagje bij de voetbal en vijf nachten in mijn eentje op haar zolder geslapen. Is dat een relatie? Voor mij niet.”

Rachel bevestigde de geruchten over een relatie met Klaas toen wel. Maar Klaas zegt dat ze goed wist dat ze slechts vrienden waren.

Hij weet wel waar de geruchten vandaan kwamen. “Ik was dronken op een feest en toen riep ik ineens spontaan: Dit is mijn meisje.”

Klaas zegt dat het evengoed over zijn nichtje of zelfs oma had kunnen gaan. “Ik ben echt een levensgenieter altijd geweest, maar van een relatie was geen sprake.” Het lijkt er dus op dat Rachel de relatie verzonnen heeft.