-

Nieuwste

Karl kan kind niet naar school brengen: ‘Lastiggevallen door vrouwen met vochtige slip’

Karl James heeft een allesbehalve makkelijk leven. Hij vindt zichzelf buitengewoon knap en daar komen heel wat nadelen bij kijken.

De man heeft een dochter van vijf en zou haar maar wat graag zelf naar school brengen. Dat is echter onmogelijk voor hem.

Hij zegt dat hij bij de schoolpoort wordt aangestaard door dorstige vrouwen. “Als ik op het schoolplein ben word ik constant aangekeken door moeders met vochtige slipjes.”

“Ik heb dan ook beslist om mijn kind niet meer zelf naar school te brengen. Het is gewoon niet mogelijk door mijn knappe uiterlijk. Dat is geen lachertje. De meeste mensen hebben hier geen moeite mee omdat ze lelijk zijn.”

“Ik zou soms willen dat ik ook zo lelijk was. Want dat zou ik geen last hebben van die wanhopige moeders. Ik voel mezelf loslopend wild.”

“Moeders vragen mij mijn telefoonnummer, maar dat kan ik niet geven omdat ik zelf al een vrouw heb.”

“Daardoor ben ik niet in staat om mijn dochter zelf naar school te brengen. Ouderavonden moet ik ook overslaan.”

“Ik vind het lastig voor mijn kind, want ook zij kan er niks aan doen dat ze zo een mooie papa heeft. Ik dank mijn ouders wel voor mijn uiterlijk.”

“Dankzij mijn ouders ben ik zo een god geworden. Mijn sportieve levensstijl helpt natuurlijk ook wel bij de vrouwen.”

“De meeste mannen die ik zie, zijn uitgezakte vaders die te dik zijn. Ze kunnen natuurlijk niet allemaal zijn zoals ik, maar als ik wil kruip ik met al hun vrouwen in bed.”

Karl kan de vrouwelijke aandacht gewoon niet meer aan. Daarom besloot hij om zijn dochter niet meer naar school te brengen en niet meer te gaan halen.

Dit geeft Karl ontzettend veel rust en vrede. Zo moet hij ook niet vrezen dat zijn vrouw zich zorgen moet maken dat hij er met een ander vandoor gaat.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder