-

Nieuwste

Groot nieuws in showbizzland: ‘André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen!’

Onlangs onthulde André dat hij en Monique gewoon weer een setje zijn. Volgens weekblad Privé komt er ook een huwelijk aan. “André wil haar trouwen op Bonaire”, klinkt het.

In de documentaire van André Hazes vertelde Monique hoeveel verdriet ze had nadat de zanger haar keer op keer in de steek liet.

Een emotionele Monique zei: “Ik haatte hem. Ik had zoveel pijn.” Maar ondanks het grote leed liet het koppel nu weten dat ze elkaars grote liefde zijn.

“Ik moet eerst mezelf fixen, maar als dat gelukt is en ik zou het niet opnieuw met haar proberen, dan krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van.”

Voordien vertelde de zanger maar weinig over zijn relatie met Monique. Daar is nu verandering in gekomen. “Monique is de liefde van mijn leven”, liet André onlangs weten.

André gooide zijn leven helemaal om en koos resoluut voor zijn gezin. Hij wil ook een goede vader zijn voor zijn zoontje en ideale partner voor Monique.

Een bron onthult aan weekblad Privé dat er nieuwe ontwikkelingen zijn. Eind dit jaar komt er namelijk groots nieuws.

De bron vertelt: “Momenteel worden André en Monique gevolgd voor een nieuwe reeks bij Videoland.” In de documentaire komt aan bod hoe Monique weer een groot onderdeel gaat vormen van het leven van de zanger.

“Deze nieuwe documentaire zal vlak voor het concert uitgezonden worden. Het lijkt erop dat André Monique opnieuw ten huwelijk zal vragen.”

Er is zelfs al een locatie voor het trouwfeest. “Er liggen nog plannen van drie jaar geleden toen ze ook op het punt stonden om die stap te nemen.”

De bron vervolgt: “Bonaire heeft een plekje in hun beider hart en op het luxe Delfins Beach Resort zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Het jawoord zal op het strand bij ondergaande zon worden gegeven.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder