Connect with us

Nieuwste

Groot nieuws in showbizzland: ‘André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen!’

Onlangs onthulde André dat hij en Monique gewoon weer een setje zijn. Volgens weekblad Privé komt er ook een huwelijk aan. “André wil haar trouwen op Bonaire”, klinkt het.

In de documentaire van André Hazes vertelde Monique hoeveel verdriet ze had nadat de zanger haar keer op keer in de steek liet.

Een emotionele Monique zei: “Ik haatte hem. Ik had zoveel pijn.” Maar ondanks het grote leed liet het koppel nu weten dat ze elkaars grote liefde zijn.

“Ik moet eerst mezelf fixen, maar als dat gelukt is en ik zou het niet opnieuw met haar proberen, dan krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van.”

Voordien vertelde de zanger maar weinig over zijn relatie met Monique. Daar is nu verandering in gekomen. “Monique is de liefde van mijn leven”, liet André onlangs weten.

André gooide zijn leven helemaal om en koos resoluut voor zijn gezin. Hij wil ook een goede vader zijn voor zijn zoontje en ideale partner voor Monique.

Een bron onthult aan weekblad Privé dat er nieuwe ontwikkelingen zijn. Eind dit jaar komt er namelijk groots nieuws.

De bron vertelt: “Momenteel worden André en Monique gevolgd voor een nieuwe reeks bij Videoland.” In de documentaire komt aan bod hoe Monique weer een groot onderdeel gaat vormen van het leven van de zanger.

“Deze nieuwe documentaire zal vlak voor het concert uitgezonden worden. Het lijkt erop dat André Monique opnieuw ten huwelijk zal vragen.”

Er is zelfs al een locatie voor het trouwfeest. “Er liggen nog plannen van drie jaar geleden toen ze ook op het punt stonden om die stap te nemen.”

De bron vervolgt: “Bonaire heeft een plekje in hun beider hart en op het luxe Delfins Beach Resort zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Het jawoord zal op het strand bij ondergaande zon worden gegeven.”