-

Algemeen

Geweldig nieuws: bank maakt alle klanten gratis €117 over op hun rekening

In Nederland komen de meeste banken alleen maar in het nieuws vanwege vreemde brieven over het opnemen van cash geld. Bij ING gaat het dan om constante storingen. Toch zijn er ook andere banken die niet alleen je geld afhandig proberen te maken.

Een bank maakte al haar klanten ongelofelijk blij. Ze maken namelijk gratis 117 euro over op de rekening van hun klanten. Het betreft de bank Nationwide.

Met hun Fairer Share-regeling keren ze ook een dividend uit aan hun eigen klanten. Er zijn wel enkele belangrijke voorwaarden.

Ze hebben 16,4 miljoen klanten wereldwijd en daarvan zijn er 3,4 miljoen klanten die in aanmerking komen voor het bedrag. Het gaat om 100 Britse pond en aan de huidige wisselkoers betekent dat 117 euro voor Nederlandse klanten.

Vorig jaar behaalde de bank een recordwinst van 2,2 miljard Britse pond. Daarom besloot de bank om 340 miljoen daarvan rechtstreeks uit te betalen op de rekeningen van hun klanten.

Als je als Nederlander recht hebt op dit bedrag, hoef je zelf niks te doen. Je ziet het bedrag dan vanzelf op je rekening verschijnen. Dat gebeurt tussen 13 en 30 juni.

Om in aanmerking te komen moet je niet alleen een lopende rekening hebben, maar ook een hypotheekproduct of spaarrekening.

De rekening moet geopend zijn voor 1 april en nu nog actief zijn. In maart moest je dan minstens 100 Britse pond op een van je rekeningen hebben staan.

Als je een hypotheek hebt, moest je in maart minstens 100 Britse pond over hebben om dat product verder af te betalen.

Ondanks deze eisen zijn er toch heel veel mensen die in aanmerking komen voor de regeling. CEO Debbie Crosbie legt uit: “Onze winsten investeren wij direct in onze leden.”

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder