-

Nieuwste

Gabby, een zelfverzekerde vrouw met een ‘maatje meer’: Heren zonder geld hebben geen kans bij mij

Een vrouw met een zelfverzekerd ‘maatje meer’ heeft recentelijk voor veel 0pschudding gezorgd door haar methode te delen om ‘arme’ mannen uit te filteren.

Gabby, een bekend plus-size model en zangeres met tienduizenden volgers op sociale media, heeft aan haar fans onthuld dat ze beschikt over een vierstappenplan om ‘ongeschikte’ mannen te diskwal!ficeren.

De influencer adviseert vrouwen om mannen die financieel zwak zijn links te laten liggen. Volgens haar zorgt het gebrek aan voldoende geld voor str*ss in een relatie.

“Het eerste wat je aan hen vraagt, is hun beroep. Vervolgens zoek je op wat het salaris is voor die functie. En ze mogen niet bij hun ouders wonen.”

Volgens Gabby verdienen mannen die bij McDonald’s werken volgens haar methode niet genoeg.

Ze hecht ook waarde aan het feit dat haar toekomstige partner een eigen auto heeft. Bovendien moeten alle woonkosten door hem worden betaald, zo vertelde ze in een video.

“Ik ben een echte dame. Op onze eerste date wil ik niet zelf hoeven te betalen voor vervoerskosten.”

Door haar uitspraken heeft Gabby veel kr!tiek gekregen van velen.

“Kijk eens naar jezelf voordat je zulke eisen stelt. Wie ben jij om dit te vragen?” is een veelgehoorde mening onder haar critici.

Ondanks de kritiek blijft Gabby vasthouden aan haar standpunt. Ze is ervan overtuigd dat financiële stabiliteit een belangrijke factor is in een succesvolle relatie.

Volgens haar zorgt het hebben van voldoende inkomen en de mogelijkheid om de financiële lasten te dragen voor een betere balans en minder spanningen binnen een relatie.

Hoewel sommige mensen Gabby besch*ldigen van oppervlakkigheid en materialisme, benadrukt ze dat het voor haar niet alleen gaat om het geld op zich.

Het gaat om de verantwoordelijkheid en volwassenheid die gepaard gaan met financiële stabiliteit.

Ze gelooft dat een partner die in staat is om zijn eigen leven op orde te hebben en voor zichzelf te zorgen, ook beter in staat zal zijn om een gezonde en gelukkige relatie te onderhouden.

Niet iedereen is het echter eens met Gabby’s benadering. Sommigen bekritiseren haar omdat ze mensen beoordeelt op basis van hun financiële status, in plaats van naar hun karakter en persoonlijkheid te kijken.

Ze stellen dat liefde en relaties gebaseerd zouden moeten zijn op andere belangrijke aspecten, zoals wederzijds respect, begrip en emotionele verbondenheid, in plaats van materiële bezittingen.

De discussie rond Gabby’s standpunt over relaties en geld roept bredere vragen op over de rol van financiën in romantische relaties.

Hoewel het belangrijk is om zekerheid en stabiliteit te waarborgen, is het evenzeer van belang om te beseffen dat ware liefde en geluk niet afhankelijk zouden moeten zijn van financiële welvaart.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder